Useita työnjohtajia toimitilarakentamiseen, pääkaupunkiseutu

Viimeinen hakupäivä: 15.8.2022 - Helsinki

Hae paikkaa

Haluaisitko mukaan rakentamaan monipuolisesti toimitiloja, kuten liiketiloja, toimistoja, kouluja, urheiluareenoita ja monitoimitaloja? Tule työnjohtajaksemme pääkaupunkiseudulle!

Miltä työsi voisi näyttää meillä NCC:llä?

Katso tästä esimerkkejä projekteista, joita parhaillaan teemme!

Työmaalla vastaat siitä, että sinulle nimetyt työvaiheet etenevät sovitun aikataulun, budjetin, suunnitelmien, työturvallisuuden ja laatuvaatimusten mukaisesti.

Apunasi sinulla on muita tuotannon, hankinnan ja laskennan ammattilaisia, jotta pystyt itse keskittymään oleelliseen – työvaiheiden johtamiseen.

Myöhemmin voit edetä meillä kiinnostuksestasi ja kokemuksestasi riippuen esimerkiksi vastaavaksi työnjohtajaksi tai monenlaisiin rakentamisen asiantuntijatehtäviin, kuten aikataulutuksen, suunnittelunohjauksen, hankinnan, laskennan tai projektinhallinnan tehtäviin.

Miksi sinun kannattaisi hakeutua tähän tehtävään?

  • Varmistamme, ettet joudu tinkimään työturvallisuudesta tai rakentamisen laadusta, vaan voit tuntea ylpeyttä johtamastasi työstä
  • Takaat itsellesi kattavat kehittymismahdollisuudet, sillä meillä talonrakentamisen toimialalla pääset mukaan monenlaisiin antoisiin projekteihin ja voit kasvattaa ammattitaitoasi haluamaasi suuntaan suuren talon sisällä

Etsimämme henkilö

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset:

  • Rakennusalan koulutuksen (rakennusmestari- tai -insinööritutkinto)
  • Muutaman vuoden kokemusta työmaan työnjohdosta
  • Sujuvan suomen kielen taidon.

Voisiko tässä olla sinun seuraava työpaikkasi?

Seuraavaksi haluaisimme mielellämme tutustua sinuun ja osaamiseesi. Tehtävää voit hakea vapaamuotoisella hakemuksella oheisen linkin kautta 15.8.2022 mennessä. Ethän suinkaan odota viimeiseen hakupäivään saakka, sillä olemme valmiita etenemään palkkaukseen jo aiemminkin. 

Muistathan liittää mukaan palkkatoiveesi!

Lisätietoja tehtävästä ja projekteista antavat yksikön johtajat Reijo Vuorio, reijo.vuorio@ncc.fi, p. 050 357 3550 ja Joonas Saikkonen, joonas.saikkonen@ncc.fi, p. 050 433 2299.

Katso esimerkkejä, millaisiin projekteihin voit päästä työnjohtajanamme >>


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Katso yllä