Myyntipäällikkö uusasiakashankintaan

Viimeinen hakupäivä: 31.1.2022 - Helsinki

Hae paikkaa

Etsimme myyntipäällikköä uusasiakashankintaan NCC kiinteistökehitykseen Helsingin konttorille. Olet osana dynaamista myynti- ja markkinointitiimiä, joka koostuu viidestä henkilöstä.  Tiimi työskentelee tasokkaiden toimisto- ja liiketilojen myynnin ja vuokrauksen parissa. Toimenkuva on pääsääntöisesti uusasiakashankinnan puolella ja sisältää muun muassa seuraavaa:

  • Uusasiakashankinta myynnin työkaluja hyväksi käyttäen.
  • Toimitilakartoitukset yhdessä valituille yrityksille.
  • Ensipalavereiden bookkaus myyntipäälliköille.
  • Myyntiprosessien kehittäminen yhdessä myyntipäälliköiden ja markkinointitiimin kanssa.
  • Asiakkuushallintajärjestelmän päivitys ja ylläpito uusasiakashankinnan näkökulmasta.
  • Asiakastietojen informointi projektitiimin ja yksikön muille jäsenille.
  • Mielenkiinnon mukaan osallisuus tutkimus- ja kehityshankkeisiin ja yhteispohjoismaisiin ryhmiin.

Profiilisi
Sinulla on useamman vuoden kokemusta puhelintyöskentelystä, soveltuvaa myyntikokemusta ja kiinteistöalan perusasioiden tuntemusta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi pitkäjänteisyyttä, sitoutuneisuutta ja kiinteistöliiketoiminnan kaupallisten perusraamien ymmärrystä. Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaskeskeisyys ovat perusedellytys tehtävien onnistuneeseen hoitamiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi. Työ ei ole paikkaan sidonnaista ja sitä voi tehdä monipuolisesti hybridiympäristössä. NCC:n monien mahdollisuuksien ympäristössä työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä työilmapiiri. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä. Tutustu NCC:hen työnantajana ja tule mukaan mukavaan joukkoomme!

Työskentely NCC:llä 
NCC Property Development  on toimialan johtavia asiantuntijaorganisaatioita, joka kehittää, vuokraa ja myy kiinteistöjä  pohjoismaisilla kasvumarkkinoilla. Kehitämme houkuttelevia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja yhteiskunnalle ja joissa asiakkaallamme on mahdollisuus menestyä. Osana pohjoismaista NCC-konsernia teemme aktiivisesti yhteistyötä kollegoidemme kanssa. Tavoitteenamme on olla markkinoiden osaavin ja luotettavin yritys, joka hallitsee monimutkaiset hankkeet ja luo lisäarvoa asiakkaalle. Työskentelykulttuurimme on avoin ja kannustava.

Tutustu NCC:hen ja kiinteistökehityksen näkymiin nettisivuillamme sekä NCC:n blogissa.

Hakeminen
Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää. Jätä hakemuksesi helppokäyttöisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 31.1.2022. Toimipiste sijaitsee Helsingin Ruskeasuolla ja maantieteellisenä toiminta-alueena on pääkaupunkiseutu sekä Suomen suurimmat kaupungit. Aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti

Lisätietoa
Lisätietoa tehtävistä saat NCC Property Developmentin Myyntijohtajalta Uku Jaatiselta +358 10 507 5670 tai HR Business Partner Sanna Nurmelta +46 7676 26009 .

Yleistietoa NCC:stä
NCC:ssä sinusta tulee osa organisaatiota, jolla on hyvät arvot, korkea ympäristötietoisuus ja vahva tahto menestyä yhdessä.

Joka päivä yli 14 500 työntekijäämme tekevät päätöksiä, jotka parantavat ihmisten arkea niin tänään kuin huomennakin. Täällä työskentelet vahvassa yhteisössä yhdessä sitoutuneiden ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa, jotka haluavat oppia uutta, saavuttaa asetettuja tavoitteita, jakaa kokemuksia ja tehdä todellista muutosta yhdessä. Haastamme itsemme ajamaan kehitystä ja luomaan kestäviä ratkaisuja, jotka vievät yhteiskuntaa eteenpäin uudella tiedolla.

Yhtenä Pohjoismaiden johtavista rakennus- ja kiinteistökehitysyrityksistä kehitämme liikekiinteistöjä, rakennamme kouluja, sairaaloita, koteja, teitä, siltoja ja muuta infrastruktuuria, joka muokkaa elämäntapaamme, työtämme ja matkustamistamme yhteiskunnassa. Teollisen toiminnan kautta tarjoamme kivimateriaaleihin ja asfaltin tuotantoon keskittyviä tuotteita ja palveluita, päällystystoimeksiantoja.

Turvaamme kestävän työelämän panostamalla vahvasti turvallisuuteen, henkilökohtaiseen kehitykseen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainoon.

NCC:n tulee heijastaa asiakkaitamme ja yhteiskuntaa laajemminkin ja on riippuvainen erilaisista osaajista. Pyrimme työllistämään eri taustaisia ​​ihmisiä ja arvostamaan sen tuomaa tietoa ja kokemusta.

 

 

 

 


Hae paikkaa

Yhteystiedot: