Kustannusinsinööri / kustannuslaskija

Viimeinen hakupäivä: 26.9.2021 - Helsinki

Hae paikkaa

Tule vahvistamaan osaavaa joukkoamme – haemme nyt kustannusinsinööriä NCC:n toimitilarakentamisen hankkeiden pariin.

Työssäsi kustannusinsinöörinä laadit itsenäisesti kustannusarvioita (määrälaskenta ja hinnoittelu) yhdessä hankinnan ja tuotanto-organisaation kanssa ja osana tarjouslaskentatiimiä. Olet keskeisessä asemassa yksikön kustannus- ja tarjouslaskennassa ja työmaiden kustannustavoitteiden määrittelyssä. Toimitilarakentamisen laskennan lisäksi työhösi voi kuulua tarvittaessa myös korjausrakentamisen laskentaa.

Mitä tarjoamme sinulle ja miksi NCC? Mielenkiintoiset kohteemme tarjoavat monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä. Voit kehittää osaamistasi eteenpäin edistyksellisessä ilmapiirissä ja kokeneiden kollegoiden tukemana. Työnantajana NCC tarjoaa suuren pohjoismaisen konsernin edut. Arvostamme henkilöstömme työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa. Esimerkiksi pääkaupunkiseudun Kunnonrakentajat -henkilöstökerho tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet harrastaa ja verkostoitua muiden NCC:läisten kanssa. Pääkaupunkiseudun ytimessä Ruskeasuolla sijaitsevalla toimistollamme on ilmainen, lämmitetty parkkihalli ja myös hyvät julkiset kulkuyhteydet joka suuntaan. Tutustu NCC:hen työnantajana https://www.ncc.fi/tule-toihin/,  urasivullamme ja blogeistamme

Lue lisää projekteistamme ja katsele videolta, millaista voisi olla töissä NCC:llä.

Olemme kiinnostuneita osaamisestasi! Sinulla on hyvät valmiudet tehtävässä menestymiselle, jos sinulla on työmaakokemusta sekä kokemusta rakennusalan kustannuslaskentatehtävistä. Toivomme myös soveltuvaa rakennusalan koulutusta.

Viihtyäksesi meillä sinulla on joustavuutta ja rohkeutta ajatella uusilla tavoilla. Meille on tärkeää, että haluat olla mukana kehittämässä toimivaa, motivoitunutta ja osallistuvaa tiimiä, ja että osaat toimia yhteistyössä oleellisten sidosryhmien kanssa. Tavoitteellinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen työskentelytyyli on sinulle ominaista.

Tule mukaan osaavaan joukkoomme! Lisätietoja tehtävästä kertoo mielellään 21-24.9. välisenä aikana NCC:n toimitilarakentamisen toimialajohtaja Kati Tauriainen, p. 050 363 5640, tai kati.tauriainen@ncc.fi tai laskentapäällikkö Jukka Rantanen, p.  050 337 2577.

Haethan hakulinkin kautta kuitenkin viimeistään 26.9. Aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti. Toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Katso yllä