Hankesuunnittelupäällikkö

Viimeinen hakupäivä: 26.9.2021 - Helsinki

Hae paikkaa

Tule vahvistamaan ammattilaisten joukkoamme – haemme nyt hankesuunnittelupäällikköä toimitilarakentamisen hankekehityksen pariin.

Tehtäviisi kuuluvat luonnossuunnitteluvaiheen kustannusarviolaskenta, kustannusten arviointi ratkaisumyynnin ja hankekehityksen tarpeisiin ja luonnossuunnittelun ohjaus osana kustannusohjausta. Työsi on itsenäinen ja erityistä osaamista vaativa asiantuntijarooli.

Mitä työ tarjoaa sinulle? Työsi on strategisesti erittäin tärkeää kannattavan liiketoiminnan kannalta ja saat mahdollisuuden vaikuttaa liiketoimintaa koskeviin tärkeisiin päätöksiin. Saat työskennellä monipuolisten ja vaativien hankkeiden, niin uudis- kuin korjaushankkeiden kehittämisen parissa. Työskentelet itsenäisenä asiantuntijana, saat mahdollisuuden vaikuttaa työn tekemisen paikkaan ja raportoit toimialajohtajalle. Meillä käytössäsi on alan parhaat työkalut sekä kokeneiden talotekniikka-asiantuntijoiden, suunnittelunohjaajien, hankkijoiden ja tuotannonjohdon tuki työhösi. Saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi liittyen esim. vähähiiliseen rakentamiseen, tietomallipohjaiseen työskentelyyn ja elinkaaren aikaisten kustannusten hallintaan. Tarjoamme sinulle myös erittäin kilpailukykyisen palkan ja edut, halutessasi myös autoedun.

Olemme kiinnostuneita osaamisestasi! Sinulla on hyvät valmiudet tehtävässä menestymiselle, jos sinulla on useiden vuosien kokemus joko kustannuslaskennan tai suunnittelunohjauksen parissa, sekä kokemusta luonnosvaiheen kustannusten arvioinnista ja esim. rakennusosa-arvioiden laatimisesta. Hankintakokemus tai aiempi kokemus hankekehityksen parissa työskentelystä on eduksesi.

Menestymistäsi tukevat aito kiinnostus arviolaskentaan sekä vastuullinen, tuloshakuinen, itsenäinen ja joustava työskentelytyyli. Olet hyvä verkostoitumaan organisaation sisällä hyödyntääksesi koko osaamispääomaamme. Toivomme soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. DI tai rakennusalan insinööri).

Miksi NCC?

Työnantajana NCC tarjoaa suuren konsernin edut ja mahdollisuuden tehdä yhteistyötä myös Pohjoismaisella tasolla. Arvostamme henkilöstömme työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa. Esimerkiksi pääkaupunkiseudun Kunnonrakentajat -henkilöstökerho tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet harrastaa ja verkostoitua muiden NCC:läisten kanssa. Pääkaupunkiseudun ytimessä Ruskeasuolla sijaitsevalla toimistollamme on ilmainen, lämmitetty parkkihalli ja myös hyvät julkiset kulkuyhteydet joka suuntaan. Tutustu NCC:hen työnantajana https://www.ncc.fi/tule-toihin/ ,  urasivullamme ja blogeistamme

Lue lisää projekteistamme ja katsele videolta, millaista voisi olla töissä NCC:llä.

Tule viihtymään joukkoomme! Lisätietoja tehtävästä kertoo mielellään 21.-24.9. välisenä aikana NCC:n toimitilarakentamisen toimialajohtaja Kati Tauriainen, p. 050 363 5640, tai kati.tauriainen@ncc.fi

Haethan hakulinkin kautta kuitenkin viimeistään 26.9. Aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti. Toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Katso yllä