Suunnittelupäällikkö

Viimeinen hakupäivä: 31.5.2021 - Turku

Hae paikkaa

Haemme uudeksi työkaveriksemme Turkuun suunnittelupäällikköä. Alueyksikkömme vastaa rakentamisesta Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudis- ja korjausrakennushankkeita. Tällä hetkellä käynnissä on upeita asunto- ja toimitilahankkeita. Rakenteilla on mm. 12-kerroksinen asuinkerrostalo Kirstinpuiston Kruunu, jossa panostetaan yhteisöllisyyteen. Myös Harppuunakortteli tuo kivenheiton päähän Turun linnasta satoja asuntoja. Työmaa noudattaa NCC:n Vastuullinen työmaa -toimintamallia, jossa pyritään rakentamaan entistä tehokkaammin kestävän kehityksen näkökulmasta. Kaarinaan saadaan uutta liikuntatilaa Valkeavuoren liikuntahallin myötä. Kaksikerroksiseen liikuntahalliin tehdään pallolajikenttä sitä palvelevine katsomoineen ja pukutiloineen sekä erillinen pienliikuntatila. Satamaportin hankkeessa puolestaan puretaan vanhaa toimitilaa ja rakennetaan uusia liiketiloja ja asuntoja.

Suunnittelupäällikön tehtävässä vastaat rakennusprojektiemme suunnittelun ohjauksesta ja aikataulutuksesta sekä luonnos- että toteutusvaiheessa. Osallistut myös kvr- ja projektinjohtourakkatarjousten laadintaan. Teet vastuullista työtä yhteistyössä NCC:n muun organisaation sekä ulkopuolisten asiantuntijoiden ja sidosryhmien kanssa. Tehtäväsi tulee olemaan mielenkiintoinen ja tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittyä huippuosaajaksi.

TOIVOMME SINULTA

kokemusta esimerkiksi työmaa-, rakennuttamis- tai suunnittelutehtävistä. Kiinnität työssäsi huomiota suunnitelmien tehokkuuteen, rakennettavuuteen ja työturvallisuuteen. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi rakennusinsinööri, DI tai rakennusarkkitehti. Työssä menestyminen edellyttää tavoitteellista, itsenäistä ja vastuullista työskentelytyyliä, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä asiakaslähtöisyyttä. Työskentelytapasi on aktiivinen ja osallistuva sekä osaat olla tarvittaessa jämäkkä. Voimme yhdessä muokata työnkuvaasi huomioiden kokemuksesi sekä erityiset kiinnostuksen kohteesi.

TARJOAMME

mielenkiintoisen näköalapaikan vaihtelevien hankkeiden parissa ja mahdollisuuden kehittyä yhdessä pohjoismaiden suurimmassa rakennusalan yrityksessä. Henkilöstömme osalta kiinnitämme erityisesti huomioita työhyvinvointiin ja -ergonomiaan sekä työturvallisuuteen niin toimistolla kuin työmailla. Tarjoamme henkilöstöllemme nykyaikaisen ympäristön rakentaa yhdessä uutta tieto-ohjattua tulevaisuutta, jossa meillä on intohimona onnistua.

Lue lisää meistä ja NCC:llä työskentelystä urasivultamme. Tee myös tiimiroolitesti ja katso mitä itse toisit tiimiimme?

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Toimialajohtaja Esa Lehmusvuori, puh. 050-590 8583, esa.lehmusvuori@ncc.fi, parhaiten tavoitettavissa ma 3.5. klo 8-9, ti 11.5. klo 8-9, ke 19.5. klo 8-9.

Rakennuspäällikkö Tommi Saarinen, puh. 050 401 6785, tommi.saarinen@ncc.fi, yhteydenotot 20.5. mennessä.

Hae tehtävää 31.5.2021 mennessä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Katso yllä