Hankekehityspäällikkö/-insinööri

Viimeinen hakupäivä: 30.4.2021 - Oulu

Hae paikkaa

Haemme hankekehityksen ammattilaista Oulun seudulle kehittämään tulevaisuuden toimitiloja ja asuntoja. Kehitämme ja urakoimme monipuolisesti uudisrakennus- ja korjaushankkeita ja tehtävä tarjoaakin mahdollisuuden osaamisen laajentamiselle hankesuunnittelun ja rakentamisen parissa. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja ylpeitä työstään ja työtä tehdään yhdessä kannustavassa hengessä.

Hankekehityksessä pääset osallistumaan hankkeiden kehittämiseen tunnistetusta myyntimahdollisuudesta kannattavaksi projektiksi.

Onnistuneen hankkeen saavuttamiseksi: 

  • Seuraat aktiivisesti markkinoita, kiinteistön omistajien toimintaa, käyttäjien toimintaa sekä muita kiinteistöliiketoimintaan liittyviä sidosryhmiä 
  • Löydät ja tunnistat liiketoimintamahdollisuuden sisältävät kohteet ja tilantarvitsijat ja esittelet hankkeen toimialajohdolle
  • Luot hankkeen myyntistrategian, ja vastaat yhdessä liiketoiminnan kanssa projektin myyntitavoitteiden asettamisesta
  • Laadit kehitysvaiheen sopimuksien laadinnasta ja täytäntöönpanosta sekä yhteydenpidosta osapuolten kesken sisäisesti ja ulkoisesti
  • Kokoat hankkeelle tarvittavat sijoitus- ja tuottolaskelmat sekä myynti- ja esittelyaineiston
  • Osallistut viranomaisneuvotteluihin sovitussa laajuudessa

Olemme kiinnostuneita osaamisestasi! Hyvät valmiudet tehtävässä menestymiselle antaa kokemus hankekehitystehtävistä ja projektien tuloksellisesta johtamisesta. Lisäksi toivomme soveltuvaa koulutusta, esim. rakennusalan korkeakoulututkinto tai kaupallinen korkeakoulututkinto teknisellä rakennusalaan liittyvällä koulutuksella ja kokemuksella.

Olet oikea henkilö tehtävään, jos sinulla on yllä mainittujen lisäksi kiinnostus alaa kohtaan ja halu verkostoitua, osallistua alan tapahtumiin ja tunnistaa aktiivisesti uusia liiketoimintamahdollisuuksia, strategisen ja liiketoimintalähtöisen ajattelun tukemana.  

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, jossa pääset toimimaan keskeisessä asemassa yksikön johdon kanssa uusia liiketoimintamahdollisuuksia tunnistaen, sekä johtamaan kehittämiäsi projekteja sidosryhmien, kuten tarjoustoiminnan ja projektien toteutusorganisaatioiden kanssa. Saat ympärillesi ammattitaitoisia ja mukavia kollegoita ja pääset verkostoitumaan myös ulkoisten sidosryhmien kanssa. Teemme työtä kannustavassa hengessä, sitoutuen ensiluokkaiseen työturvallisuuteen, korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Työnantajana tarjoamme lisäksi ison talon edut, ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. Toimipisteemme sijaitsee Oulun keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Esa Perätalo, p. 040 0921267.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 30.4.2021. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.  

Tutustu NCC:hen työnantajana urasivullamme. Tee myös tiimiroolitesti ja katso, mitä itse toisit NCC:n tiimiin?


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Katso yllä