Työmaainsinööri

Viimeinen hakupäivä: 26.4.2021 - Oulu

Hae paikkaa

Haluatko mukaan rakentamaan maailman älykkäintä sairaalaa? NCC on osana uudistusprojektin allianssia, tavoitteenaan rakentaa OYS:lle turvalliset, terveelliset ja toimivat hoitotilat, jotka vastaavat tulevaisuuden erikoissairaanhoidon tarpeisiin. NCC on yksi johtavista terveydenhuollon tilojen toteuttajista Pohjoismaissa ja hyödynnämme uusinta teknologiaa: katso video NCC:stä sairaalarakentajana.

Etsimme joukkoomme työmaainsinöörejä vahvistamaan projektiorganisaatiotamme sairaalaprojektissa sekä muissa Oulun ja Pohjois-Suomen hankkeissamme nyt ja lähitulevaisuudessa.

Työmaainsinöörinä toimit työmaalla tärkeässä ja itsenäisessä roolissa vastaavan työnjohtajan rinnalla huolehtien työmaan toimivuudesta ja etenemisestä. Tehtäviisi voi kuulua työmaan tarpeista ja tehtävän painotuksesta riippuen työmaan tuotantosuunnitelmien laatiminen yhdessä työmaan vastaavan työnjohtajan kanssa, aikataulusuunnittelu ja -hallinta, taloudenhallinta, laadunhallinta ja hankintojen valmistelu. Suuressa projektiorganisaatiossamme pääset osaksi toimivaa työmaainsinöörien ja muiden ammattilaisten porukkaa. Työmaillamme hyödynnämme digitaalisia työtapoja ja toteutamme kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. Käytössämme olevat tietomallit toimivat yhteisenä työskentelyalustanamme ja helpottavat tehtäviäsi niin tuotannon valmistelussa kuin työmaalla. Tietomallien monipuolisessa hyödyntämisessä tukenasi on NCC:n oma VDC-tiimi.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta rakennustyömaalla työskentelystä. Toivomme ennen kaikkea, että olet arvojemme ja toimintatapojemme mukaisesti toimiva tiimipelaaja, ja sitoudut kanssamme laadukkaaseen ja turvalliseen työskentelyyn. 

Meillä rakentaminen on hauskaa. Erikoisrakentamisen toimialaan NCC:llä kuuluu nimensä mukaisesti erityiset ja uniikit projektit - kuten malminnostotorni, ksylitolia valmistava tuotantolaitos sekä anturikomponentteja valmistava tehdas. Meidän tekemisessämme korostuu innovatiivisuus, ja rohkeasti uudenlaiseen rakentamisen hankkeisiin lähtemällä opimme uutta!  Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta.

Toivottavasti kiinnostuit ja saamme pian hakemuksesi! Hae paikkaa 26.4.2021 mennessä. Muistathan liittää mukaan myös ansioluettelosi.

Tutustu NCC:läisiin blogissamme ja lue NCC:stä työnantajana urasivullamme. Tee myös tiimiroolitesti ja katso, mitä itse toisit NCC:n tiimiin?

Lisätietoja antaa:

Teknisen toimiston päällikkö Saija Pulkkinen, 044 374 0811.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Katso yllä