Työmaainsinööri/kustannusinsinööri toimitilarakentamiseen

Viimeinen hakupäivä: 26.4.2021 - Helsinki

Hae paikkaa

Haluatko olla mukana hankkeissa, joissa on hyvä henki, tekemisen meininki ja taustalla ison organisaation tuki? Tule kanssamme rakentamaan nykyaikaisimpia ja laadukkaimpia toimistotiloja ja muita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle. NCC:n toimitilarakentamisen toimialalla on käynnissä monia toinen toistaan mielenkiintoisempia projekteja. Leppävaaran Hatsinanpuiston alue on yksi pääkaupunkiseudun suurimmista kiinteistökehityshankkeista, joka tuo alueelle lähes 100 000 neliömetriä toimisto- ja liiketilaa, vapaa-ajan toimintoja, hotellin sekä asuntoja. Historiallisessa Keilaniemessä sijaitseva Next puolestaan tarjoaa uudenlaista tilaa toimistokäyttöön metroaseman välittömässä läheisyydessä. Uusia toimistorakennushankkeita on käynnissä myös Helsingin keskustan alueella ja Ruoholahdessa. 

Etsimme toimitilarakentamisen yksikköömme projektihallinnan ammattilaisia työmaainsinöörin tehtäviin pääkaupunkiseudun kohteisiimme.

Toimit työmaalla tärkeässä ja itsenäisessä roolissa vastaavan työnjohtajan ja muiden insinöörien rinnalla huolehtien työmaan toimivuudesta ja etenemisestä. Tehtäviisi työmailla voi kuulua taloudenhallintaa, aikataulujen laatimista, lisä- ja muutostöiden hallintaa tai hankintojen valmistelua - myös omista kiinnostuksen kohteistasi riippuen. Työmaillamme hyödynnämme digitaalisia työtapoja ja toteutamme kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja.

TOIVOMME SINULTA

rakennusalan koulutuksen ja vähintään muutaman vuoden työmaakokemuksen lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja innostunutta asennetta alan muuttuvia haasteita kohtaan. Hallitset tiimityön ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on hyvät IT-taidot ja haluat aktiivisesti oppia uutta. Tunnet työturvallisuusasiat omaksesi ja varmistat vastuullesi kuuluvien tehtävien laadukkaan loppuun viemisen.

TARJOAMME

mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Valmentavan kulttuurimme mukaisesti tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamisen. Meillä työtä tehdään hiottujen prosessien mukaisesti, suuren konsernin tuella ja nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä hankkeesta laadittua tietomallia hyödyntäen. Turvallinen työskentely on meille ensiarvoisen tärkeää. Meillä toimii myös liikuntakerho Kunnonrakentajat, joka tarjoaa vapaa-ajalle liikunnallista yhdessä tekemistä ja hyvää oloa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Yksikön johtaja Reijo Vuorio p. 050 357 3550 (reijo.vuorio@ncc.fi) 

Jos kiinnostuit, jätäthän CV:n ja hakemuksesi palkkatoiveineen helppokäyttöisen hakulomakkeemme kautta 26.4. mennessä. Tehtävässä aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Tutustu NCC:hen työnantajana urasivustollamme. Ainutlaatuisia hankkeitamme on esitelty projektisivulla ja blogeistamme voit lukea lisää NCC:läisistä sekä tavastamme toimia.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Katso yllä