Projektipäällikkö

Viimeinen hakupäivä: 26.4.2021 - Helsinki

Hae paikkaa

Haluatko näköalapaikalle vaikuttamaan tulevaisuuden toimitilojen rakentamiseen? Etsimme projektipäällikköä monipuoliseen tehtävään yhteen pääkaupungin suurimmista hankkeistamme.

Tässä projektipäällikön tehtävässä toimit keskeisessä roolissa johtamassa vuokralaismuutoksia. Yritysasiakkaiden lisäksi olet tiiviisti yhteydessä mm. suunnittelunohjauksen ja hankinnan kanssa, varmistaen sujuvan tiedonkulun vuokralaismuutoksiin liittyen. Saat johdettavaksesi vuokralaismuutosten ja kustannushallinnan insinöörejä. Raportoit tehtävässä projektijohtajalle.

Projektipäällikkönä vastaat:

  • suunnittelu- ja lähtötietopalavereista toimitilavuokralaisten ja tilavuokraajien kanssa
  • vuokralaissuunnittelun koordinoinnista hankkeen suunnittelunohjaajan, hankinnan ja kustannushallinnan sekä tuotannon (esim. aikataulut, mallikatselmukset jne.) kesken
  • tehtävien aikatauluttamisesta ja aikatauluseurannasta
  • kustannusinsinöörien ja muiden sovittavien insinöörien esimiestehtävistä
  • vuokralaismuutostyötarjousten tekemisestä (muutostyöinsinöörien laskelmien perusteella), niiden läpikäymisestä ja tarvittavista neuvotteluista asiakkaan ja asiakkaan edustajien kanssa
  • Projektin raportoinnista oman vastuualueesi osalta

Tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa ymmärrystä rakennusprosessista, vuokralaismuutosten hallinnasta sekä rakentamisen eri sidosryhmien keskinäisestä toiminnasta. Voit olla työskennellyt aikaisemmin esimerkiksi työmaa- tai projekti-insinöörin tehtävissä. Koulutuksen osalta olemme avoimia. Ennen kaikkea odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sujuvan sisäisen ja ulkoisen yhteistyön takaamiseksi. Kansainvälisten vuokralaisten toimittamien spesifikaatioiden ymmärtämiseksi, englannin kielen taito on tehtävässä menestymisen välttämätön edellytys.

Tarjoamme mahdollisuuden osaamisen syventämiselle suurissa toimitilarakentamisen hankkeissa. NCC:n toimitilarakentamisen toimialalla on käynnissä monia toinen toistaan mielenkiintoisempia projekteja. Projektipäällikkönä pääset näköalapaikalle kiinteistökehityksen ja tuotanto-organisaation rajapintaan. NCC:llä työskentelyämme ohjaavat arvomme rehellisyys, kunnioitus ja luottamus. Pyrimme työn ja vapaa-ajan terveelliseen tasapainoon ja tuemme hyvinvointia mm. Kunnonrakentajat -liikuntakerhon sekä muiden hyvinvointia tukevien hankkeiden kautta. Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Ruskeasuolla, jossa käytössä on lämmitetty parkkihalli.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Yksikön johtaja Reijo Vuorio p. 050 357 3550

Toimialajohtaja Kati Tauriainen p. 050 363 5640

Jos kiinnostuit, jätäthän CV:n ja hakemuksesi palkkatoiveineen helppokäyttöisen hakulomakkeemme kautta 26.4. mennessä. Tehtävässä aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Tutustu NCC:hen työnantajana urasivustollamme. Ainutlaatuisia hankkeitamme on esitelty projektisivulla ja blogeistamme voit lukea lisää NCC:läisistä sekä tavastamme toimia.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Katso yllä