Hankintainsinööri asuntorakentamiseen

Viimeinen hakupäivä: 30.4.2021 - Helsinki

Hae paikkaa

NCC:n asuntorakentamisen yksikkö on yksi pääkaupunkiseudun johtavista asuntorakentamisen palvelujen tuottajista. Toimimme monipuolisten hanke- ja urakkamuotojen parissa omaperusteisista hankekehityskohteista kilpailu-urakoihin ja monenlaisiin kehityshankkeisiin. Hyödynnämme suunnittelunohjauksessa uusimpia digitaalisia ja kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. Meille tärkeintä on tunnistaa ja ratkaista asiakkaidemme rakennustarpeita. Teemme terveellisiä ja turvallisia koteja.

Etsimme nyt asuntorakentamisen projektihankinnan hankintaryhmään vahvistusta. Hankintainsinöörinä toimit tärkeässä roolissa monipuolisten hankkeiden parissa nimettynä hankintainsinöörinä. Teet tiivistä yhteistyötä työmaahenkilöstön, hankintaorganisaation, laskennan ja muiden sidosryhmien kanssa parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Hyödynnät työssäsi eri kategorioihin ja kansainvälisiin hankintoihin erikoistuneita hankkijoita. Toimit merkittävässä roolissa työnsaannissa tukemalla aktiivisesti kustannuslaskentaa hinnoittelussa. Raportoit tehtävässäsi hankintapäällikölle. Tehtävässä pääset työskentelemään joustavasti sekä viihtyisällä toimistollamme että pääkaupunkiseudulla sijaitsevilla asuntorakentamisen työmaillamme.

TOIVOMME SINULTA

  • Rakennusalan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta työmaa- tai hankintatehtävistä
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja innostunutta asennetta alan muuttuvia haasteita kohtaan
  • Tiimityön hallintaa ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • Hyviä IT-taitoja

Kiinnostus ja motivaatio tehtävää kohtaan ovat tärkeimmät edellytykset. Oikeanlaisella asenteella ja oppimishalulla menestyt tehtävässä varmasti ja tarvittaessa opastamme sinut hankintatyön saloihin!

TARJOAMME

Monipuolisen, sopivan haastavan tehtävän sekä tiimiläisten, hankintaorganisaation ja muiden NCC:läisten tuen. Työ tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan vaihtelevien hankkeiden parissa ja mahdollisuuden kehittyä yhdessä Pohjoismaiden suurimmista rakennusalan yrityksistä. Kannustava työskentelyilmapiiri tarjoaa henkilöstöllemme mielekkään ympäristön tehdä jokapäiväistä työtä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä liiketoiminnallisten vaatimusten saavuttamisen. Arvostamme hyvinvointia ja pääkaupungilla toimiva Kunnonrakentajat -verkostomme järjestää säännöllisesti erilaisia liikuntamahdollisuuksia.

Tutustu NCC:hen työnantajana http://www.ncc.fi/Tule-toihin/ ja lue lisää asuntorakentamisen projekteistamme osoitteessa https://www.ncc.fi/projektit/

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Ann Ollikainen, 050 351 4793 tai ann.ollikainen@ncc.fi

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4.2021. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Katso yllä