Työnjohtaja asuntorakentamiseen

Viimeinen hakupäivä: 14.12.2020 - Helsinki

Hae paikkaa

NCC:n asuntorakentamisen yksikkö on yksi pääkaupunkiseudun johtavista asuntorakentamisen palvelujen tuottajista. Toimimme monipuolisten hanke- ja urakkamuotojen parissa omaperusteisista hankekehityskohteista kilpailu-urakoihin ja monenlaisiin kehityshankkeisiin. Meille tärkeintä on tunnistaa ja ratkaista asiakkaidemme rakennustarpeita. Teemme terveellisiä ja turvallisia koteja.

Etsimme pääkaupunkiseudun asuntohankkeidemme pariin työstään innostunutta ja ylpeää työnjohtajaa. Työnjohtajana olet avainasemassa valvomassa ja johtamassa rakennustyömaidemme päivittäistä työtä ja hankkeiden etenemistä.

Työnjohtajana vastuullesi kuuluu:

  • Työvaiheiden toteutus ja seuranta
  • Työjärjestyksen suunnittelu ja viikkoaikataulutuksen laadinta ja seuranta sekä työvaiheiden tehtäväsuunnitelmat
  • Työturvallisuus osana työmaaorganisaatiota
  • Projektihankinnan tukeminen omien työlajien osalta
  • Osallistuminen ja valmistautuminen urakoitsijakokouksiin, viikkopalavereihin ja tuotantopalavereihin

Työnjohtajan työ on itsenäistä, uudistuvaa sekä monipuolista. Työnjohtaja toimii työntekijöiden esimiehenä ja johtaa vastuualueensa alihankkijoita kannustavalla asenteella. Työskentelet projektin vastaavan työnjohtajan alaisuudessa.

Saatat olla uusi työnjohtajamme, jos sinulla on:

  • Rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus (tai AMK)
  • Kokemusta rakennusalan työnjohtotehtävistä
  • Johtamiskyvykkyyttä sekä halua toimia esimiehenä
  • Hyvä suomen kielen taito

TARJOAMME mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Valmentavan kulttuurimme mukaisesti tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamisen. Meillä työtä tehdään hiottujen prosessien mukaisesti, suuren konsernin tuella ja nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä hankkeesta laadittua tietomallia hyödyntäen. Turvallinen työskentely on meille ensiarvoisen tärkeää. Meillä toimii myös urheiluseura Kunnonrakentajat, joka tarjoaa vapaa-ajalle liikunnallista yhdessä tekemistä ja hyvää oloa.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 14.12. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi.

Tutustu NCC:hen työnantajana urasivullamme. Lue blogeistamme esimerkiksi asuntorakentamisen vastaavan työnjohtajan ajatuksia NCC:llä työskentelystä.

NCC on mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta; syrjimättömyys, joustaminen ja työelämän tasapaino, esimiestyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus sekä hyvä hakijakokemus.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Katso yllä