Projektipäällikkö/-insinööri suunnittelunohjausryhmään

Viimeinen hakupäivä: 14.12.2020 - Helsinki

Hae paikkaa

Haemme uutta työkaveria pääkaupunkiseudun asuntorakentamisen suunnittelunohjausryhmään.

NCC:n asuntorakentamisen yksikkö on yksi pääkaupunkiseudun johtavista asuntorakentamisen palvelujen tuottajista. Toimimme monipuolisten hanke- ja urakkamuotojen parissa omaperusteisista hankekehityskohteista kilpailu-urakoihin ja monenlaisiin kehityshankkeisiin. Hyödynnämme suunnittelunohjauksessa uusimpia digitaalisia ja kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. Meille tärkeintä on tunnistaa ja ratkaista asiakkaidemme rakennustarpeita. Teemme terveellisiä ja turvallisia koteja.

Tehtäväsi

Tehtävä meillä NCC:llä ei rajoitu vain suunnitteluvaiheeseen, vaan tehtävä on kokonaisvaltainen projektijohtamisen tehtävä, jossa ollaan mukana hankkeen koko elinkaaressa suunnittelu- ja hankekehitysvaiheesta aina kohteen valmistumiseen saakka. Vastaat suunnitelmien aikataulutuksesta, kustannuksista ja toimivuudesta. Tehtävänäsi onkin ohjata ja johtaa hankkeen suunnittelua niin, että projektin lopputulos täyttää sekä käyttäjien että asiakkaiden odotukset ja että hankkeelle asetetut laadulliset ja taloudelliset tavoitteet saavutetaan suunnitellun aikataulun puitteissa.

Toivomme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa, vähintään insinööritasoista koulutusta
  • Usean vuoden rakennusalan kokemusta monipuolisista projektijohtamisen tehtävistä esimerkiksi tuotannon parista, rakennuttamisosaaminen ja suunnitteluohjauskokemus ovat eduksi

Rakennustekninen osaaminen ja kiinnostus ovat eduksi suunnittelunohjauksen tärkeimmässä tavoitteessa, suunnitelmien laadun ja ennen kaikkea toimivuuden varmistamisessa. Tässä tavoitteessa sinua auttavat syvällinen ymmärrys rakennusprojektien kokonaisvaltaisesta hallinnasta, käsittäen rakentamisen laadun ja toimivat ratkaisut. Luova ongelmanratkaisutaito sekä uteliaisuus luoda ja ehdottaa parempia ratkaisuja ovat tehtävässä tärkeitä ja työssä onnistumisen tähtihetkiä!

Koska tehtävä on vastuullinen ja itsenäinen, toivomme että olet hyvä johtamaan omaa työtäsi ja omaat proaktiivisen ja keskustelevan yhteistyötä rakentavan työotteen. Tulet hyvin toimeen eri yhteistyötahojen kanssa ja osaat esittää vaikeatkin asiat diplomaattisesti ja ratkaisulähtöisesti.

Emme halua rajata tehtävää liian tiukasti totuttuihin toimintatapoihimme, vaan toivomme että sinulta löytyy myös kiinnostusta ja draivia kehittää kanssamme suunnittelunohjauksen prosesseja ja toimintatapaa.

Miksi tähän tehtävään?

Mikäli rakentaminen, ongelmanratkaisu ja vaikuttamisen halu ovat motivaattoreitasi, uskomme että pystymme tarjoamaan sinulle mielekkään työn! Pääset näkemään oman käden jäljen konkreettisesti kaupunkikuvassa, kun kohteet valmistuvat hankekehitys- ja suunnitteluvaiheesta valmiiksi asuinrakennuksiksi.

Tehtävässä pääset myös toimimaan hyvin laajan osaajajoukon kanssa - hankkeen kehitysvaiheesta riippuen olet päivittäisessä tekemisessä viranomaisten, asiakkaiden, suunnittelijoiden ja tietysti meidän osaavien rakentajien ja tuotannon tuen kanssa. Mikäli olet aiemmin toiminut esimerkiksi tuotannon parissa, on tässä mahtava tilaisuus päästä näkemään koko elinkaarta ja laajentamaan rakentamisen perspektiiviä.

Miksi NCC?

Saat ympärillesi erittäin kokeneet kollegat, johdon tuen ja sparrauksen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi moderneilla oppimisen työkaluilla. Pidämme huolta henkilöstön viihtyvyydestä ja kannustava ja valmentava työskentelyilmapiirimme tarjoaa henkilöstöllemme mielekkään ympäristön tehdä jokapäiväistä työtä suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseksi. Työnantajana NCC tarjoaa suuren konsernin vakauden ja hyvät työsuhde-edut, kuten Kunnonrakentajat -hyvinvointiverkoston, joka tarjoaa vapaa-ajalle liikunnallista yhdessä tekemistä ja hyvää oloa. Pääkaupunkiseudun ytimessä Ruskeasuolla sijaitsevalla toimistollamme on ilmainen, lämmitetty parkkihalli ja myös hyvät julkiset kulkuyhteydet joka suuntaan.

Toivottavasti kiinnostuit ja kuulemme sinusta pian!

Hakuaika päättyy 14.12., mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.
Lisätietoa tehtävästä antaa suunnittelujohtaja Mervi Pekkanen, p. 050 302 1580.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Katso yllä