Projektipäällikkö, Jyväskylä/Kuopio

Viimeinen hakupäivä: 02.11.2020 - Jyväskylä

Hae paikkaa

NCC:n Keski-Suomen alueyksikkö vastaa rakentamisesta Jyväskylän ja Kuopion alueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudis- ja korjausrakennushankkeita. Viimeisimpinä näistä Joutsenmerkilläkin palkittu Sakkyn Ammattioppilaitos Varkaudessa, RISE Kampus Jyväskylässä, sekä Kuopion Museon peruskorjaus ja laajennushanke.

Tinkimätön ja yhdenmukainen suhtautumisemme ensiluokkaiseen työturvallisuuteen ja aikataulunhallintaan ovat avainasemassa korkeaan asiakastyytyväisyyteemme, minkä varaan liiketoimintamme NCC:llä perustuu. Teemme työmme ammattitaidolla niin, että voimme olla ylpeitä siitä vielä jälkikäteenkin, vuosien päästä. Haemme joukkoomme rakennuttamisen ja suunnittelun projektipäällikköä.

Kanssamme pääset vaikuttamaan ainutlaatuisissa asuntorakentamisen, toimitilarakentamisen sekä korjausrakentamisen hankkeissamme kehitys- ja luonnossuunnitteluvaiheesta aina käyttöönottoon asti.

Projektipäällikkönä vastaat sisäisestä rakennuttamisesta ja suunnittelunohjauksesta sekä suunnittelun kustannusohjauksesta hanke-, luonnos- ja toteutusvaiheessa. Tehtäviin kuuluu omien ja yhteistoimintakohteiden rakennuttamistehtävät sekä suunnittelun johtaminen sisältäen lähtötietojen määrittämisen sekä erilaisten dokumenttien luomisen kohteiden toteutusta varten. Työ tapahtuu usein yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, osin myös KVR- ja projektinjohtourakkatarjousten laadinnan yhteydessä. Olet kiinnostunut asiakkaan näkökulmasta ja teet tiivistä yhteistyötä laskennan, hankinnan, hankekehityksen ja tuotannon kanssa.

Toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa rakennusalan koulutusta, esim. rakennusinsinööri, diplomi-insinööri tai arkkitehti
  • Innovatiivista ja oma-aloitteista otetta työhön
  • Projektinjohtotaitoja ja ymmärrystä eri suunnittelunohjauksellisista toimintatavoista erityyppisissä urakkamuodoissa
  • Kokemusta erilaisten hankkeiden suunnittelunohjauksesta

Asiakkaiden tarpeiden tunnistaminen on edellytys tehtävässä onnistumiseen. Sinun tulee olla valmis johtamaan suunnittelua, joka edellyttää tarkastelemaan suunnitelmia sekä asiakkaan että myös loppukäyttäjän näkökulmasta. Olet innostunut löytämään parhaat ratkaisut hankkeen kokonaisuuden kannalta ja uskallat haastaa suunnitteluratkaisuja, vaikka oma luonnostelukynä kädessä. Neuvottelu- ja yhteistyötaidot sekä organisointikyvyt ovat tehtävässä menestymisen kannalta oleellisia ominaisuuksia.

Tule kehittämään ja kehittymään kanssamme! Vaativat ja mielenkiintoiset kohteemme tarjoavat monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi edistyksellisessä ilmapiirissä, motivoituneiden kollegoiden tukemana. Meillä työtä tehdään hiottujen prosessien mukaisesti, suuren konsernin tuella ja nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä hankkeesta laadittua tietomallia hyödyntäen. Turvallinen työskentely on meille ensiarvoisen tärkeää.

Lue lisää projekteistamme ja yksiköstämme https://www.ncc.fi/media/ajankohtaista/yhdessa-olemme-entista-vahvempia/

Katso myös video Savon Koulutuskuntayhtymän hankkeestamme https://youtu.be/uBusCRiMybw

Lisätietoja tehtävästä hankekehitysjohtaja Marko Onttinen 050 527 5918

Hae tehtävää 2.11.2020 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

NCC on mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta; syrjimättömyys, joustaminen ja työelämän tasapaino, esimiestyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus sekä hyvä hakijakokemus.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Katso yllä