Vastaava työnjohtaja, Kuopio

Viimeinen hakupäivä: 02.11.2020 - Kuopio

Hae paikkaa

NCC:n Keski-Suomen alueyksikkö vastaa rakentamisesta Jyväskylän ja Kuopion alueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudis- ja korjausrakennushankkeita. Viimeisimpinä näistä Joutsenmerkilläkin palkittu Sakkyn Ammattioppilaitos Varkaudessa, RISE Kampus Jyväskylässä, sekä Kuopion Museon peruskorjaus ja laajennushanke.

Tinkimätön ja yhdenmukainen suhtautumisemme ensiluokkaiseen työturvallisuuteen ja aikataulunhallintaan ovat avainasemassa korkeaan asiakastyytyväisyyteemme, minkä varaan liiketoimintamme NCC:llä perustuu. Teemme työmme ammattitaidolla niin, että voimme olla ylpeitä siitä vielä jälkikäteenkin, vuosien päästä. Etsimme nyt joukkoomme vastaavaa työnjohtajaa rakennushankkeisiimme.

Vastaavana työnjohtajana vastaat NCC:n edustajana rakennusprojektin toteuttamisesta kustannustietoisesti, ammattitaidolla ja turvallisesti noudattaen sopimuksia ja suunnitelmia sekä voimassa olevia rakentamista koskevia säädöksiä ja hyvää rakennustapaa. Vastaat työaikataulun toteutumisesta, työmaan töiden järjestelystä ja yhteensovituksesta sekä viikkosuunnittelusta. Suunnittelet ja seuraat työmaan resurssitarvetta ja sovit työurakat osapuolten kanssa. Vastaat työmaan turvallisesta toteuttamisesta työturvallisuuslain ja -asetusten mukaisesti ja toimit yhteyshenkilönä työturvallisuusviranomaisille.

Käytössämme olevat tietomallit toimivat yhteisenä työskentelyalustanamme ja helpottavat tehtäviäsi niin tuotannon valmistelussa kuin työmaalla. Tietomallien monipuolisessa hyödyntämisessä tukenasi on NCC:n oma VDC-tiimi.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla: 

  • Rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus 
  • Vankkaa kokemusta työnjohdollisista tehtävistä useilta eri rakennustyömailta 

Työskentelyotteeltasi olet jämäkkä, asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvät ihmisjohtamistaidot. Pystyt saamaan tiimisi toimimaan yhtenä joukkona yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi olennaiseen keskittyen. Oikea asenne ja motivaatio työmaan johtamiseen ja toteutukseen on tehtävässä onnistumisen kannalta olennaista. Suhtaudut myös avoimesti ja kannustavasti rakennusalan uudistamiseen ja digitaalisiin ratkaisuihin.

Tarjoamme sinulle ison talon edut, monia työmahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä!

Lue lisää projekteistamme ja yksiköstämme https://www.ncc.fi/media/ajankohtaista/yhdessa-olemme-entista-vahvempia/

Katso myös video Savon Koulutuskuntayhtymän hankkeestamme https://youtu.be/uBusCRiMybw

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Tuukka Kuukkanen, 050 405 8550.

Hae tehtävää 2.11.2020 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

NCC on mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta; syrjimättömyys, joustaminen ja työelämän tasapaino, esimiestyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus sekä hyvä hakijakokemus.

 


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Katso yllä