Viimeinen hakupäivä: 01.12.2023 -

Liity rakentajaverkostoon!

Hae paikkaa

Hei rakennusalan ammattilainen, ehkä näemme sinut riveissämme jonain päivänä? Älä pidä potentiaaliasi piilossa. Mikäli et löytänyt työpaikkailmoitustemme joukosta sopivaa tehtävää, ja haluat mukaan ainutlaatuisten projektien pariin, jätä yhteystietosi NCC:n rakentajaverkostoon vastaamalla muutamaan kysymykseen. Katsotaan, olisiko meillä yhteistä tulevaisuutta!

Kaipaamme uusia työkavereita ja osaajia esimerkiksi työmaa-, hankinta-, tai kustannusinsinöörin, työnjohtajan, vastaavan työnjohtajan sekä muiden projektihallinnan ja -johdon tehtäviin. Monipuolisia mahdollisuuksia on eri puolilla pääkaupunkiseutua toimitila-, asunto-, korjaus-, ja erikoisrakentamisen toimialoillamme sekä aluetoimistoissamme mm. Turussa, Oulussa ja Tampereella. 

Käynnissä oleviin ja tuleviin hankkeisiimme voit tutustua työmaidemme sivuilla.

Hakeminen on helppoa! Taustatiedoksi kysymme sinulta vain muutaman monivalintakysymyksen. Halutessasi voit täydentää vastauksiasi hakemustekstikentässä sekä CV:n lisäämällä. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti.

HUOM! Työmaiden rakennustyöntekijätehtävien rekrytointia hoidetaan työmaiden kautta. Käynnissä olevat työmaat ja yhteystiedot löydät työmaa- tai projektisivustoltamme. Mikäli olet kiinnostunut harjoitteluohjelmastamme, lue lisää ja hae mukaan täältä.

 


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Tanja Kanerva

+358 50 328 8701
tanja.kanerva@ncc.fi