Työnjohtaja Ranuan monitoimitaloprojektiin

Viimeinen hakupäivä: 28.9.2020 - Oulu

Hae paikkaa

NCC:n Oulun aluetoimisto vastaa rakentamisesta Oulussa ja sen lähialueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudis- ja korjausrakennushankkeita. Teemme työtä kannustavassa hengessä, sitoutuen ensiluokkaiseen työturvallisuuteen, korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen.

Tule mukaan joukkoomme työnjohtajaksi. Työsuhteen alkuvaiheessa työskentelet syksyllä 2020 alkavassa Ranuan monitoimitaloprojektissa. Monitoimitalossa tulee olemaan esi- ja alakoulun opetustiloja, ruokala sekä koko aluetta palveleva kirjasto ja liikuntasali. Projekti kestää vuoteen 2022 asti, jonka jälkeen mahdollisuus työskennellä muiden monipuolisten hankkeidemme parissa Pohjois-Suomessa.

Työnjohtajana olet avainasemassa valvomassa ja johtamassa rakennustyömaidemme päivittäistä työtä ja hankkeiden etenemistä. Työnjohtajan työ on itsenäistä, uudistuvaa sekä monipuolista. Työnjohtaja toimii työntekijöiden esimiehenä ja johtaa vastuualueensa alihankkijoita kannustavalla asenteella. Vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista ja niiden etenemisestä aikataulun, budjetin sekä suunnitelmien ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi vastaat omien vastuualueiden tehtävien työturvallisuudesta. Työskentelet projektin vastaavan työnjohtajan alaisuudessa.

Saatat olla uusi työnjohtajamme, jos sinulla on kokemusta rakennusalan työmaatehtävistä sekä soveltuva rakennusalan koulutus.

TARJOAMME mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Meillä työtä tehdään hiottujen prosessien mukaisesti, suuren konsernin tuella ja nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä hankkeesta laadittua tietomallia hyödyntäen. Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä!

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 28.9. helppokäyttöisen hakulomakkeemme kautta. Vakituinen työsuhde alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Esa Perätalo, 0400 921267.

Tutustu NCC:hen työnantajana

NCC on mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta; syrjimättömyys, joustaminen ja työelämän tasapaino, esimiestyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus sekä hyvä hakijakokemus.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Katso yllä