Työmaainsinöörejä toimitilarakentamiseen

Viimeinen hakupäivä: 07.12.2020 - Helsinki

Hae paikkaa

Haluatko olla mukana hankkeissa, joissa on hyvä henki, tekemisen meininki ja taustalla ison organisaation tuki? Tule kanssamme rakentamaan nykyaikaisimpia ja laadukkaimpia toimistotiloja ja muita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle.

Etsimme toimitilarakentamisen yksikköömme projektihallinnan ammattilaisia työmaainsinöörin tehtäviin, loppuvuodesta 2020 alkaviin pääkaupunkiseudun kohteisiimme.

Toimit työmaalla tärkeässä ja itsenäisessä roolissa vastaavan työnjohtajan ja muiden insinöörien rinnalla huolehtien työmaan toimivuudesta ja etenemisestä. Tehtäviisi työmailla voi kuulua aikataulujen laatimista, lisä- ja muutostöiden hallintaa, taloudenhallintaa, laadunhallintaa tai hankintojen valmistelua - myös omista kiinnostuksen kohteistasi riippuen. Työmaillamme hyödynnämme digitaalisia työtapoja ja toteutamme kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja.

TOIVOMME SINULTA

rakennusalan koulutuksen ja vähintään muutaman vuoden työmaakokemuksen lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja innostunutta asennetta alan muuttuvia haasteita kohtaan. Hallitset tiimityön ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on hyvät IT-taidot ja haluat aktiivisesti oppia uutta. Tunnet työturvallisuusasiat omaksesi ja varmistat vastuullesi kuuluvien tehtävien laadukkaan loppuun viemisen.

TARJOAMME

mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Valmentavan kulttuurimme mukaisesti tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamisen. Meillä työtä tehdään hiottujen prosessien mukaisesti, suuren konsernin tuella ja nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä hankkeesta laadittua tietomallia hyödyntäen. Turvallinen työskentely on meille ensiarvoisen tärkeää. Meillä toimii myös urheiluseura Kunnonrakentajat, joka tarjoaa vapaa-ajalle liikunnallista yhdessä tekemistä ja hyvää oloa.

Tutustu NCC:hen työnantajana urasivustollamme. Ainutlaatuisia hankkeitamme on esitelty projektisivulla ja blogeistamme voit lukea lisää NCC:läisistä sekä tavastamme toimia.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Yksikön johtaja Reijo Vuorio p. 050 357 3550 (reijo.vuorio@ncc.fi) 

Projektijohtaja Jaakko Hakala p. 050 367 3251 (jaakko.hakala@ncc.fi)

Hae tehtävää järjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.12.2020. Hakulomakkeemme on nopea täyttää. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

NCC:n toimitilarakentamisen toimialalla on käynnissä monia toinen toistaan mielenkiintoisempia projekteja. Leppävaaran Hatsinanpuiston alue on yksi pääkaupunkiseudun suurimmista kiinteistökehityshankkeista, joka tuo alueelle lähes 100 000 neliömetriä toimisto- ja liiketilaa, vapaa-ajan toimintoja, hotellin sekä asuntoja. Historiallisessa Keilaniemessä sijaitseva Next puolestaan tarjoaa uudenlaista tilaa toimistokäyttöön metroaseman välittömässä läheisyydessä. Uusia toimistorakennushankkeita on käynnistymässä syksyllä myös Helsingin keskustan alueella ja Ruoholahdessa.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Katso yllä