Sähkö- ja automaatiotekniikan asiantuntija

Viimeinen hakupäivä: 27.3.2020 - Helsinki

Hae paikkaa

Tarjolla vastuullinen talotekniikan tehtäväkenttä asuntorakentamisen hankkeiden parissa Pohjoismaiden johtavassa rakennusalan yrityksessä.

HAEMME

sähkö- ja/tai automaatiotekniikan osaajaa monipuolisiin asiantuntijatehtäviin vahvistamaan asiantuntijatiimiämme.

Rakennushankkeemme ovat eri urakkamuodoilla toteutettavia uudisrakentamiskohteita pääkaupunkiseudulla. Tehtävänäsi on toimia rakennushankkeiden taloteknisenä vastuuhenkilönä hankekehitys- ja suunnitteluvaiheesta aina takuuajan loppuun saakka kussakin hankkeessa sovitussa laajuudessa.

Teet yhteistyötä työmaiden, talotekniikan suunnittelijoiden, konsulttien ja urakoitsijoiden kanssa. Suunnittelun ja tuotannon ohjauksessa hyödynnämme tietomalleja ja edistyksellisiä työkaluja. Tehtäväsi on haastava ja itsenäinen, ja se tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittää osaamistasi edelleen. Olet kiinnostunut kestävän kehityksen mukaisista rakennusalan ratkaisuista ja haluat haastaa rakennusalaa uusilla innovatiivisilla toimintatavoilla.

Toivomme sinulta

Työkokemusta sähkö- ja/tai automaatiotekniikan urakoinnista, valvonnasta tai suunnittelusta. Edellytämme työhön soveltuvan tekniikan alan korkeakoulututkintoa, ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa tutkintoa, joka on vähintään insinöörin tutkinnon tasoinen. Painopisteenä työtehtävässäsi on sähkö- ja automaatiotekniikka, mutta myös LVI-tekniikka sekä riittävä rakennustekniikan tuntemus edesauttavat työssä menestymistä.

Työ edellyttää itsenäistä ja vastuullista työskentelytyyliä, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä asiakaslähtöisyyttä. Työskentelytapasi on aktiivinen ja osallistuva sekä osaat olla tarvittaessa jämäkkä. Olet asiantuntija omalta erikoistumisalaltasi ja sinulla on kokonaisnäkemys talotekniikasta osana rakennushanketta. Hyvät IT-taidot ja kokemus tietomallinnushankkeista sekä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen, itsenäisen ja haastavan tehtävän ja suuren talon tuen. Kannustava ja valmentava työskentelyilmapiirimme tarjoaa henkilöstöllemme mielekkään ympäristön tehdä jokapäiväistä työtä suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseksi. Meillä toimii myös urheiluseura Kunnonrakentajat, joka tarjoaa vapaa-ajalle liikunnallista yhdessä tekemistä ja hyvää oloa.

Tutustu NCC:hen työnantajana https://www.ncc.fi/tule-toihin/

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa: talotekniikkapäällikkö Janne-Matti Hiltunen, p. 050 340 8078.

HAE tehtävää 27.3.2020 mennessä.

NCC on mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta; syrjimättömyys, joustaminen ja työelämän tasapaino, esimiestyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus sekä hyvä hakijakokemus.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Janne-Matti Hiltunen

050 340 8078.