Suunnittelupäällikkö, Kuopio

Viimeinen hakupäivä: 24.2.2020 - Kuopio

Hae paikkaa

NCC:n Kuopion aluetoimisto vastaa rakentamisesta Kuopion lähialueilla. Kanssamme pääset vaikuttamaan ainutlaatuisissa asuntorakentamisen, toimitilarakentamisen sekä korjausrakentamisen hankkeissamme kehitys- ja luonnossuunnitteluvaiheesta aina käyttöönottoon asti.

Suunnittelupäällikkönä vastaat suunnittelunohjauksesta sekä suunnittelun kustannusohjauksesta hanke-, luonnos- ja toteutusvaiheessa. Tehtäviin kuuluu suunnittelun lähtötietojen hakeminen sekä erilaisten dokumenttien luominen kohteiden toteutusta varten. Työ tapahtuu usein yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, osin myös kvr- ja projektinjohtourakkatarjousten laadinnan yhteydessä. Olet kiinnostunut asiakkaan näkökulmasta ja teet tiivistä yhteistyötä laskennan, hankinnan, hankekehityksen ja tuotannon kanssa.

Toivomme sinulta: 

  • Soveltuvaa rakennusalan koulutusta, esim. rakennusinsinööri, diplomi-insinööri tai arkkitehti
  • Innovatiivista ja oma-aloitteista otetta työhön
  • Projektinjohtotaitoja ja ymmärrystä eri suunnittelunohjauksellisista toimintatavoista erityyppisissä urakkamuodoissa 
  • Kokemusta erilaisten hankkeiden suunnittelunohjauksesta
  • Kykyä suunnittelu- ja projektiaikataulujen laadintaan sekä niiden pitämiseen

Toivomme, että olet valmis heittäytymään ja tarkastelemaan suunnitelmia myös asiakkaan sekä loppukäyttäjän näkökulmasta. Olet innostunut löytämään parhaat ratkaisut hankkeen kokonaisuuden kannalta ja uskallat haastaa suunnitteluratkaisuja, vaikka oma luonnostelukynä kädessä. Neuvottelu- ja yhteistyötaidot sekä organisointikyvyt ovat tehtävässä menestymisen kannalta oleellisia ominaisuuksia. 

Tule kehittämään ja kehittymään kanssamme! Vaativat ja mielenkiintoiset kohteemme tarjoavat monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi edistyksellisessä ilmapiirissä, motivoituneiden kollegoiden tukemana. Meillä työtä tehdään hiottujen prosessien mukaisesti, suuren konsernin tuella ja nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä hankkeesta laadittua tietomallia hyödyntäen. Turvallinen työskentely on meille ensiarvoisen tärkeää.

Lisätietoja tehtävästä aluejohtaja Tommi Tiihoselta, puh. 050 405 9083.

Hae tehtävää 24.2.2020 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

NCC on mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta; syrjimättömyys, joustaminen ja työelämän tasapaino, esimiestyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus sekä hyvä hakijakokemus.

 


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Tommi Tiihonen

puh. 050 405 9083