Kustannusinsinööri, Jyväskylä

Viimeinen hakupäivä: 24.2.2020 - Jyväskylä

Hae paikkaa

Haluamme olla asiakkaidemme ykkösvalinta, oletko sinä meidän?

NCC:n Keski-Suomen alueyksikkö vastaa rakentamisesta Jyväskylän ja Kuopion alueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudis- ja korjausrakennushankkeita. Käynnissä oleviin hankkeisiimme tällä hetkellä kuuluvat mm. RISE Jyväskylän Kampus, Kuopion museon peruskorjaus ja laajennus sekä asuntohankkeita niin Jyväskylässä kuin Kuopiossa.

Tinkimätön ja yhdenmukainen suhtautumisemme ensiluokkaiseen työturvallisuuteen ja aikataulunhallintaan ovat avainasemassa korkeaan asiakastyytyväisyyteemme, minkä varaan liiketoimintamme NCC:llä perustuu. Teemme työmme ammattitaidolla niin, että voimme olla ylpeitä siitä vielä jälkikäteenkin, vuosien päästä. Etsimme nyt Jyväskylän joukkoomme kustannusinsinööriä.

Kustannusinsinöörinä tehtäviisi kuuluu rakennuskohteiden tarjoustoimintaan osallistuminen, kustannusarvion laadinta sekä kustannustietouden kerääminen, analysointi ja ylläpito. Perehdyt tarjottavan kohteen suunnitelmiin ja tunnistat niiden pohjalta keskeiset laskettavat asiat, kohteen erityisvaatimukset, riskit ja mahdollisuudet. Keskeisiä elementtejä kustannusinsinöörin työssä NCC:llä ovat määrälaskenta, hinnoittelu, kustannustason määritys, laskentasuunnitelmien ja -asiakirjojen läpikäynti, työmaantavoitearvion laatiminen ja kustannusten seuranta. 

Toivomme sinulta: 

  • Kokemusta yllämainituista tehtävistä, myös työmaakokemus on tehtävässä hyödyksi 
  • Soveltuvaa koulutusta, esim. rakennusinsinööri 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Valmentavan kulttuurimme mukaisesti tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamisen. Meillä työtä tehdään hiottujen prosessien mukaisesti, suuren konsernin tuella ja nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä hankkeesta laadittua tietomallia hyödyntäen. Turvallinen työskentely on meille ensiarvoisen tärkeää.

Tule mukaan kehittämään ja kehittymään! Tutustu NCC:hen työnantajana: https://www.ncc.fi/tule-toihin/

Lisätietoja tehtävästä antaa laskentapäällikkö Jarkko Blomqvist, +358 50 438 2959.

Hae tehtävää 24.2.2020 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

NCC on mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta; syrjimättömyys, joustaminen ja työelämän tasapaino, esimiestyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus sekä hyvä hakijakokemus.

 

 


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Jarkko Blomqvist

+358 50 438 2959