Hankintapäällikkö, Jyväskylä

Viimeinen hakupäivä: 24.2.2020 - Jyväskylä

Hae paikkaa

Haluamme olla asiakkaidemme ykkösvalinta, oletko sinä meidän?

NCC:n Keski-Suomen alueyksikkö vastaa rakentamisesta Jyväskylän ja Kuopion alueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudis- ja korjausrakennushankkeita. Käynnissä oleviin hankkeisiimme tällä hetkellä kuuluvat mm. RISE Jyväskylän Kampus, Kuopion museon peruskorjaus ja laajennus sekä asuntokohteita niin Jyväskylässä kuin Kuopiossa.

Tinkimätön ja yhdenmukainen suhtautumisemme ensiluokkaiseen työturvallisuuteen ja aikataulunhallintaan ovat avainasemassa korkeaan asiakastyytyväisyyteemme, minkä varaan liiketoimintamme NCC:llä perustuu. Teemme työmme ammattitaidolla niin, että voimme olla ylpeitä siitä vielä jälkikäteenkin, vuosien päästä. Haemme hankintapäällikköä vastaamaan projektihankintojen johtamisesta Jyväskylän alueen työmaillamme.

Hankintapäällikkönä: 

- vastaat itsenäisesti ja tiimisi kanssa rakennus- ja laskentavaiheen hankinnoista yhteistyössä laskennan, tuotannon ja muun hankintaorganisaation kanssa sekä toimit hankintainsinööri(e)n esimiehenä.
- tunnet rakennusalan toimittajakenttää etenkin Keski-Suomen alueelta ja osaat aktiivisesti etsiä myös uusia toimijoita sekä osallistut tarvittaessa toimittaja-arviointeihin. Tehtävänäsi on myös luoda ja kehittää yhteistyömalleja ja kumppanuuksia toimittajien kanssa.
- osallistut hankintastrategian ja hankinnan prosessien kehittämiseen ja jalkauttamiseen Suomen hankinnan johtoryhmän jäsenenä

Olemme kiinnostuneita osaamisestasi!

Viihtyäksesi NCC:llä sinun tulee olla valmis uusiin haasteisiin ja sinulla tulee olla rohkeutta ajatella asioita uudella tavalla. Meille on tärkeää, että haluat olla mukana kehittämässä toimivaa, motivoitunutta ja osallistuvaa tiimiä.

Toivomme sinulta:

- soveltuvaa rakennusalan koulutusta tai käytännön kautta näyttöjä osaamisesta hankinta- ja/tai rakennusalan työmaatehtävistä
- motivaatiota työskennellä esimiestehtävissä ja mielellään aikaisempaa esimieskokemusta sekä halua toimia myös muutosjohtajana
- erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa
- analyyttistä työskentelyotetta
- sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi

Olet päättäväinen ja tuloshakuinen ja sitoutunut asetettuihin tavoitteisiin sekä toimimaan NCC:n arvojen mukaisesti. Olet energinen ja oma-aloitteinen ja pidät itsesi ajan tasalla alan kehityksestä ja uusista mahdollisuuksista. Sinulla on ratkaisukeskeinen asenne ja näet ongelmat haasteina. Sinulla pysyy langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa. Olet selkeä viestijä ja luonteva yhteistyön rakentaja eri tahojen ja sidosryhmien kanssa.

Tule mukaan kehittämään ja kehittymään!  Tutustu NCC:hen työnantajana: https://www.ncc.fi/tule-toihin/    

Lisätietoja tehtävästä aluejohtaja Tommi Tiihoselta, puh. 050 405 9083.

Hae tehtävää 24.2.2020 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

NCC on mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta; syrjimättömyys, joustaminen ja työelämän tasapaino, esimiestyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus sekä hyvä hakijakokemus.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Tommi Tiihonen

050 405 9083