Työnjohtaja tienhoitoon

Viimeinen hakupäivä: 22.11.2019 - Lappeenranta

Haemme työnjohtajaa tienhoidon Lappeenrannan alueurakkaan. Pääset mukaan hyvähenkiseen ammattilaisporukkaamme johtamaan monipuolisia talvi- ja kesähoitotöitä tiestöllä. Työsi sisältää päivystysluonteista varallaoloa talvihoitokaudella 1.10. - 30.4. Toimipisteesi on Joutsenon työmaatoimistollamme.

Toivomme sinulta soveltuvaa teknillisen koulun/ammattikorkeakoulun tai vastaavan kotimaisen tai ulkomaisen yhdyskunta-, rakennus-, logistiikka-, ympäristö-, konetekniikan tai liikennealan tutkintoa sekä kustannus- ja laatutietoista työskentelytapaa. Työskentelyotteeltasi olet jämäkkä ja asiakaspalveluhenkinen ja toimit kumppanina alihankkijoidemme ja tilaajien kanssa.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja.  Eduksi katsotaan myös mahdollinen kokemus tienhoitotehtävistä. Tehtävässä edellytetään myös oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden kehittyä ympäristössä, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Pyrimme aina ajattelemaan yhtä projektia pidemmälle. Silloin näemme asiat laajemmin, myös sosiaalisen kehityksen näkökulmasta. Olemme erittäin sitoutuneita kestävään kehitykseen, digitalisaatioon ja asiakasyhteistyöhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava työnjohtaja Juho Hämäläinen, juho.hamalainen@ncc.fi, 050 - 5165 901 tai projektipäällikkö Pasi Saraniemi, pasi.saraniemi@ncc.fi, p. 040 - 766 5139.

Hae paikkaa 22.11.2019 mennessä.

Sopivan henkilön löytyessä tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

 

 


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Juho Hämäläinen

050 - 5165 901
juho.hamalainen@ncc.fi