Suunnittelunohjausryhmän vetäjä

Viimeinen hakupäivä: 02.12.2019 - Helsinki

Haemme nyt asuntorakentamisyksikköömme innostunutta ja kehitysmyönteistä vetäjää suunnittelunohjausryhmään.

NCC:n asuntorakentamisen yksikkö on yksi pääkaupunkiseudun johtavista asuntorakentamisen palvelujen tuottajista. Toimimme monipuolisten hanke- ja urakkamuotojen parissa omaperusteisista hankekehityskohteista kilpailu-urakoihin ja monenlaisiin kehityshankkeisiin. Hyödynnämme suunnittelunohjauksessa uusimpia digitaalisia ja kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. Meille tärkeintä on tunnistaa ja ratkaista asiakkaidemme rakennustarpeita. Teemme terveellisiä ja turvallisia koteja.

Tarjoamme kokeneelle rakennusalan ammattilaiselle upean urakehitysmahdollisuuden. Tehtävässä vastaat suunnittelunohjauksen ryhmän toiminnasta ja kehittämisestä. Johdat ja ohjaat suunnittelutiimiä, osallistut asuntohankkeiden kehittämiseen ja tekniseen tuotekehitykseen sekä asiakkuuksien hoitoon. Suunnittelunohjausryhmä on mukana hankkeen koko elinkaaressa suunnittelu- ja hankekehitysvaiheesta aina kohteen valmistumiseen saakka - mikäli olet siis aiemmin toiminut esimerkiksi tuotannon parissa, on tässä mahtava tilaisuus päästä näkemään koko elinkaarta ja laajentamaan rakentamisen perspektiiviä. Toimit esimiehenä 3-4:lle projektipäällikölle ja -insinöörille suunnittelunohjausryhmässä ja osallistut myös vahvalla panoksellasi asuntorakentamisen johtoryhmätyöskentelyyn. Olet tärkeänä osana kehittämässä nykyaikaisia, tuotantoa tukevia suunnitteluprosessejamme. Kaikkeen edellä mainittuun saat tukea rakentamiseen keskittyneestä pohjoismaisesta organisaatiostamme.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa, vähintään insinööritasoista koulutusta
  • mahdollisimman monipuolista rakennusalan kokemusta usean vuoden ajalta, esimerkiksi suunnittelunohjauksesta tai rakennustuotannosta
  • tehtävään soveltuvaa esimieskokemusta ja kiinnostusta esimiestyöskentelyyn

Toivomme lisäksi, että olet kiinnostunut uusista VDC:n tuomista mahdollisuuksista, joita voi hyödyntää suunnittelunohjauksen saralla. Olet ulospäinsuuntautunut, yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Haluat rakentaa uutta tulevaisuutta yhdessä meidän kanssamme ja arvojemme mukaisesti rehellisesti, kunnioittavasti, luotettavasti ja edistyksellisesti.

Miksi NCC?

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa pääset hyödyntämään rakennusalan huippuosaamistasi sekä johtamaan ja tukemaan ammattitaitoista tiimiäsi. Kannustava ja valmentava työskentelyilmapiirimme tarjoaa henkilöstöllemme mielekkään ympäristön tehdä jokapäiväistä työtä suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseksi.

Pidämme huolta henkilöstön viihtyvyydestä ja kannustava ja valmentava työskentelyilmapiirimme tarjoaa henkilöstöllemme mielekkään ympäristön tehdä jokapäiväistä työtä suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseksi. Työnantajana NCC tarjoaa suuren konsernin vakauden ja hyvät työsuhde-edut, kuten Kunnonrakentajat -hyvinvointiverkoston, joka tarjoaa vapaa-ajalle liikunnallista yhdessä tekemistä ja hyvää oloa. Pääkaupunkiseudun ytimessä Ruskeasuolla sijaitsevalla toimistollamme on ilmainen, lämmitetty parkkihalli.

Toivottavasti kiinnostuit ja kuulemme sinusta pian! Hae tehtävää heti, viimeistään 2.12. mennessä - muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoa tehtävästä antaa toimialajohtaja Timo Suominen, p. 050 66 454.


Hae paikkaa

Yhteystiedot: