Myyntipäällikkö kiinteistökehitys

Viimeinen hakupäivä: 27.10.2019 - Helsinki

NCC
On yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2017 lähes 5,6 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 17 800. Pohjoismaat ovat NCC:n kotimarkkina-aluetta, ja sen toiminta ulottuu koko arvoketjuun aina kiinteistöjen kehittämisestä ja rakentamisesta teollisuuslaitoksiin ja julkisiin rakennuksiin, teihin, maanrakennukseen ja muuhun infrastruktuuriin. NCC:n rakennustoiminta on vastuullista ja se edistää ihmisten ja ympäristön välistä vuorovaikutusta kestävän kehityksen näkökulmasta.

NCC Property Development
Olemme urbaanien kaupunkialueiden kehittämisen edelläkävijä Suomessa. Tavoitteenamme on olla markkinoiden luotettavin kumppani ja asiakkaiden ykkösvalinta. Uuden kasvustrategian myötä vahvistamme organisaatiotamme ja haemme kiinteistöalan ammattilaista, jolla on palo oppia uutta ja luoda kaupunkilaisille ja kiinteistön käyttäjälle elävää ympäristöä.

HAEMME
Myyntipäällikköä NCC Property Development Oy:n Helsingin toimistolle. Myynti-ja markkinointitiimi koostuu viidestä henkilöstä, jotka työskentelevät pääasiallisesti toimisto-ja liiketilojen vuokrauksen ja markkinoinnin parissa.

Tarjoamme työtehtävän, jossa:

  • Vastaat nimettyjen rakenteilla tai kehitteillä olevien hankkeiden vuokrauksesta yhteistyössä projektipäällikön kanssa
  • Teet aktiivista uusasiakashankintaa, kontaktoit asiakkaita sekä johdat sopimusneuvotteluja
  • Käyt aktiivista dialogia asiakkaiden kanssa tunnistaen ja kehittäen heidän tarpeita
  • Suunnittelet kohteiden markkinointia yhdessä markkinointipäällikön kanssa
  • Kontaktoit säännöllisesti nimettyjä välittäjiä
  • Pidät yhteyttä nykyisiin asiakkaisiin ja huolehdit jälkimarkkinointitoimenpiteistä
  • Päivität ja ylläpidät asiakashallintajärjestelmää
  • Teet läheistä yhteistyötä projektitiimin ja yksikön muiden jäsenien kanssa
  • Osallistut tutkimus- ja kehityshankkeisiin sekä yhteispohjoismaisiin ryhmiin

TARJOAMME
Sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi edelleen. NCC:n monien mahdollisuuksien ympäristössä työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä. Tutustu NCC:hen työnantajana ja tule mukaan innostavaan joukkoomme!

TOIVOMME SINULTA
Tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta, kokemusta vastaavista tehtävistä ja näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä. Sinulla on myös kokemusta hallita ja johtaa vaativia keskusteluja asiakkaiden johtotason henkilöiden kanssa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi proaktiivisuutta, kykyä hallita suuria kokonaisuuksia sekä sitoutuneisuutta. Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaskeskeisyys ovat perusedellytys tehtävien onnistuneeseen hoitamiseen.

LISÄTIETOJA
Lisätietoa tehtävästä saat NCC Property Development Oy:n myyntijohtaja Teemu Rämöltä +358 10 507 5783 tai HR Partneri Sanna Nurmelta +46 7676 26009.

HAE
Tehtävää 27.10.2019 mennessä. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

 


Hae paikkaa

Yhteystiedot: