Työnjohtajia toimitilarakentamiseen

Viimeinen hakupäivä: 31.3.2020 - Pääkaupunkiseutu

Hae paikkaa

Haluatko vastuullisen työnkuvan, jossa mielenkiintoiset rakennushankkeet seuraavat toisiaan? Olisiko sinusta mukava toimia työmaalla, jossa sinun ja työkavereittesi työturvallisuuteen kiinnitetään aidosti huomiota? Tule kanssamme rakentamaan kouluja, monitoimitaloja, liiketiloja, toimistoja ja muita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle kuten We Land, Hatsina Campus ja Keilaniemi Next.

Työnjohtajan työ on itsenäistä, uudistuvaa sekä monipuolista. Työnjohtaja toimii työntekijöiden esimiehenä ja johtaa vastuualueensa alihankkijoita kannustavalla asenteella. Vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista ja niiden etenemisestä aikataulun, budjetin sekä suunnitelmien ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi vastaat omien vastuualueiden tehtävien työturvallisuudesta ja työntekijöiden jämäkästä johtamisesta. Työskentelet projektin vastaavan työnjohtajan alaisuudessa.

TOIVOMME SINULTA

soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työmaakokemusta sekä kustannus- ja laatutietoista työskentelyotetta. Sinulla on lisäksi itsenäinen ja jämäkkä suhtautuminen työn valvontaan ja ohjaamiseen sekä yhteistyökykyä ja innokkuutta kohdata muuttuvan rakennusalan haasteet. Jos sinulla on aimo annos oikeaa asennetta ja ehtymätön halu oppia uutta, olet etsimämme henkilö.

TARJOAMME

mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Valmentavan kulttuurimme mukaisesti tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamisen. Meillä työtä tehdään hiottujen prosessien mukaisesti, suuren konsernin tuella ja nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä hankkeesta laadittua tietomallia hyödyntäen. Turvallinen työskentely on meille ensiarvoisen tärkeää. Meillä toimii myös urheiluseura Kunnonrakentajat, joka tarjoaa vapaa-ajalle liikunnallista yhdessä tekemistä ja hyvää oloa.

Tutustu NCC:hen työnantajana https://www.ncc.fi/tule-toihin/

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Työpäällikkö Timo Rönnblad p. 050 330 9553 (timo.ronnblad@ncc.fi)

Työpäällikkö Jaakko Hakala p. 050 367 3251 (jaakko.hakala@ncc.fi)

Työpäällikkö Kimmo Kärkkäinen p. 050 5338142 (kimmo.karkkainen@ncc.fi)

Projektijohtaja Riitta Jokivuo, p. 050 348 7757 (riitta.jokivuo@ncc.fi)

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin 31.3.2020 mennessä. Hakulomakkeemme on nopea täyttää. Lisääthän mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

NCC on mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta; syrjimättömyys, joustaminen ja työelämän tasapaino, esimiestyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus sekä hyvä hakijakokemus.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Timo Rönnblad

p. 050 330 9553