Talotekniikka-asiantuntijaa/valvoja

Viimeinen hakupäivä: 20.9.2019 - Helsinki

Tarjolla vastuullinen talotekniikan tehtäväkenttä asuntorakentamisen hankkeiden parissa Pohjoismaiden johtavassa rakennusalan yrityksessä. Oletko sinä uusi talotekniikka-asiantuntijamme?

HAEMME

Talotekniikka-asiantuntijaa/valvojaa monipuolisiin asiantuntijatehtäviin vahvistamaan asiantuntijatiimiämme.

Rakennushankkeemme ovat eri urakkamuodoilla toteutettavia uudisrakentamiskohteita pääkaupunkiseudulla. Tehtävänäsi on toimia rakennushankkeiden taloteknisenä vastuuhenkilönä työmaavaiheesta aina takuuajan loppuun saakka kussakin hankkeessa sovitussa laajuudessa.

Teet yhteistyötä työmaiden, talotekniikan suunnittelijoiden, konsulttien ja urakoitsijoiden kanssa. Suunnittelussa ja tuotannon ohjauksessa hyödynnämme tietomalleja ja edistyksellisiä työkaluja. Tehtäväsi on haastava ja itsenäinen, ja se tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittää osaamistasi edelleen.

Toivomme sinulta

Työkokemusta talotekniikan urakoinnista, valvonnasta tai suunnittelusta. Edellytämme työhön soveltuvan tekniikan alan korkeakoulututkintoa, ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa tutkintoa, joka on vähintään insinöörin tutkinnon tasoinen. Painopisteenä työtehtävässäsi on LVI- ja automaatiotekniikka, mutta myös sähkötekniikka sekä riittävä rakennustekniikan tuntemus edesauttavat työssä menestymistä.

Työ edellyttää itsenäistä ja vastuullista työskentelytyyliä, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä asiakaslähtöisyyttä. Työskentelytapasi on aktiivinen ja osallistuva sekä osaat olla tarvittaessa jämäkkä. Olet asiantuntija omalta erikoistumisalaltasi ja sinulla on kokonaisnäkemys talotekniikasta osana rakennushanketta. Hyvät IT-taidot ja kokemus tietomallinnushankkeista sekä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen, itsenäisen ja haastavan tehtävän ja suuren talon tuen. Kannustava ja valmentava työskentelyilmapiirimme tarjoaa henkilöstöllemme mielekkään ympäristön tehdä jokapäiväistä työtä suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseksi. Meillä toimii myös urheiluseura Kunnonrakentajat, joka tarjoaa vapaa-ajalle liikunnallista yhdessä tekemistä ja hyvää oloa.

Tutustu NCC:hen työnantajana https://www.ncc.fi/tule-toihin/

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa: talotekniikkapäällikkö Janne-Matti Hiltunen, p. 050 340 8078.

HAE tehtävää 20.9.2019 mennessä.

 


Hae paikkaa

Yhteystiedot: