Sähköverkon suunnittelija

Viimeinen hakupäivä: 30.9.2019 - Tampere

HAEMME
Sähköverkon suunnittelijaa NCC Infrarakentamisen yksikön tuulivoimaprojekteihin sekä muihin jakeluverkon rakennushankkeisiin. Tehtäviisi kuuluu nimettyjen projektien maastosuunnittelu, kaapelointi-, ja kytkentäkuvien sekä maankäyttölupien ja rakennelistojen laadinta. Tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa Suomessa. Toimipaikkasi sijaitsee Tampereella tai Jyväskylässä.

TOIVOMME SINULTA
Soveltuvaa sähköverkoston rakennetuntemusta ja suunnitteluosaamista sekä tietojenkäsittely- ja CAD-ohjelmien hallintaa. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Olet työskentelyotteeltasi aloitekykyinen ja itsenäiseen työhön kykenevä sähkösuunnittelija, joka toimii tiiviissä yhteistyössä muun suunnittelun kanssa. Yhteistyökyky ja innokkuus kohdata muuttuvan rakennusalan haasteet ovat edellytyksiä työssä menestymiseen.

LISÄTIETOJA
tehtävästä antaa Tuomas Mäkilä puh. 043 850 1424.

HAE
tehtävää 30.9.2019 mennessä alla olevan hakulinkin kautta. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

NCC:llä on vankkaa kokemusta ja ammattitaitoa monipuolisesta tuulivoimarakentamisesta. Kehitämme ja rakennamme tulevaisuuden toiminta- ja työympäristöjä, asumista ja infrastruktuuria. Rehellisyys, kunnioitus, luottamus ja edistyksellisyys ovat arvojamme, jotka ohjaavat kaikkiaan lähes 18 000 henkilön työtä NCC:llä.


Hae paikkaa

Yhteystiedot: