Työnjohtajia tuulivoimatyömaille

Viimeinen hakupäivä: 18.8.2019 - useat alueet

Haemme työnjohtajia tuulivoimapuistohankkeiden maanrakennus-, betoni- ja sähkörakentamiseen Keski- ja Pohjois-Suomen alueillemme.

Työnjohtajana vastaat nimettyjen työvaiheiden laadukkaasta toteutuksesta työturvallisuudelle, taloudelle ja aikatauluille asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Toimit lisäksi NCC:n arvojen mukaisesti niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin kanssa. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Odotuksemme sinulle
Sinulla on rakennusalan koulutus, näyttöjä ja kokemusta työnjohtajana toimimisesta infrarakentamisen hankkeissa. Kokemus betonirakentamisesta ja betonityönjohtajan pätevyys on eduksi. Hoidat tehtäviäsi itsenäisesti sekä suhtaudut jämäkästi työn valvontaan ja ohjaamiseen. Olet asiakaspalveluhenkinen ja kohtaat rakennusalan muutokset ja haasteet mielelläsi. Työ on luonteeltaan komennustyötä.

Tule kasvamaan kanssamme
Lisätietoa tehtävästä antaa projektipäällikkö Tatu Patama puh 0408250448, tatu.patama@ncc.fi. Hae paikkaa 18.8.2019 mennessä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi.

NCC Infrastructure on infrarakentamisen ammattilainen. Meillä on vankkaa kokemusta ja osaamista monipuolisesta pohja- ja maanrakentamisesta, tienhoidosta, vesihuollosta sekä liikenneturvallisuudesta. Toteutamme myös tulevaisuuden energiaratkaisu-urakat tuulivoimaloiden perustuksista tuulipuistoihin. Tuulivoimarakentamisen palveluihimme sisältyvät tuulipuistojen tiet ja perustukset, rakennusteknisten töiden suunnittelu, rakentaminen, sähkö- ja televerkot.

 


Hae paikkaa

Yhteystiedot: