Sähköverkkoasentajia

Viimeinen hakupäivä: 31.12.2019 - useat alueet

Oletko sähköverkon rakentamisen vankka ammattilainen? Tule meille töihin! Haemme sähköverkko- ja sähkölaitosasennustöihin kokenutta osaajaa eri puolille Suomea tuulivoimahankkeiden verkon rakentamiseen, huoltoon ja ylläpitoon.

Tehtäväsi NCC:llä
Haemme sähköverkkotiimiimme kokenutta verkostoasentajaa jakeluverkko- ja sähkölaitostehtäviin tuulivoimarakentamisen yksikköön. Tehtävänkuvaasi kuuluu monipuoliset sähköverkon rakennustyöt, kuten esimerkiksi maakaapelien sähköasennustyöt sekä sähköaseman käyttö- ja huoltotyöt. Tehtäviin kuuluu myös sähköverkon ja -laitteiden vianetsintää, korjausta sekä mittaustöitä. Toimipaikkanasi voi olla Tampere, Pori, Jyväskylä, Kokkola, Vaasa, Kajaani, Seinäjoki, Oulu tai Rovaniemi.

Odotuksemme sinulta 
Odotamme sinulta sähköverkoston laajaa rakennetuntemusta, teknistä osaamista ja energiatuotannon tuntemusta. Olet tottunut itseohjautuvaan työskentelyyn, olet asiakaslähtöinen ja joustava, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävässä tarvitaan myös huolellisuutta ja keskittymiskykyä, sillä työn jäljen on oltava laadukasta ja työturvallisuus on huomioitava kaiken aikaa. Olet valmis matkatyöhön ja tarvitset työssä BC-ajokorttia. Englannin kielitaito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle 
Ison talon edut, tarvittavat koulutukset, kansainvälisiä työmahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. NCC:llä on vankkaa kokemusta ja ammattitaitoa monipuolisesta tuulivoimarakentamisesta. Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä.

Lisätietoa tehtävistä antaa Patrick Muhonen, puh. 050 527 3317, patrick.muhonen@ncc.fi

Hae paikkaa alla olevan linkin kautta. Liitäthän hakemukseesi myös palkkatoivomuksesi. Työtehtävät täytetään sopivan henkilön löytyessä.

 


Hae paikkaa

Yhteystiedot: