Projektipäällikkö kiinteistökehitys

Viimeinen hakupäivä: 24.5.2019 - Helsinki

Haluatko päästä kehittämään sielukkaita kaupunkialueita osana Suomen rempseintä kiinteistökehitystiimiä?

Olemme urbaanien kaupunkialueiden kehittämisen edelläkävijä Suomessa. Tavoitteenamme on olla markkinoiden luotettavin kumppani ja asiakkaiden ykkösvalinta. Uuden kasvustrategian myötä vahvistamme organisaatiotamme ja haemme kiinteistöalan ammattilaista, jolla on palo oppia uutta ja luoda kaupunkilaisille ja kiinteistön käyttäjälle elävää ympäristöä.

Tehtäväsi
Saat asioita aikaan monipuolisessa ja vastuullisessa tehtäväkentässäsi. Saat tulitukea timanteilta kollegoiltasi läpi vastuullasi olevien monipuolisten projektien elinkaarten konsepti- ja hankesuunnittelusta käyttäjämarkkinointiin ja vuokrausneuvotteluihin asti. Yhdessä projektijoukkueesi kanssa varmistat, että lopputulos palvelee käyttäjien ja sijoittajien tarpeita hankkeen laadullisissa aikataulullisissa ja taloudellisissa raameissa.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu

  • aktiivinen yhteistyö projektin eri osapuolten kanssa
  • projektien laatutasosta ja standardeista vastaaminen yhteistyössä rakentajien kanssa
  • kiinnostus kestävän kehityksen mukaisiin ratkaisuihin (BREAAM, Green building jne.)
  • toimintatapojen kehittäminen parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi
  • osallistuminen vuokraustyöhön, asiakasneuvotteluihin ja sijoittajaneuvotteluihin
  • kestävän kehityksen (BREAAM, Green building jne.) asiantuntijatehtävissä avustaminen ja osa-alueen kehittäminen
  • nykytoiminnan uudistaminen

Kokemus ja ominaisuudet
Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään 3-5 vuoden kokemus kiinteistökehittämisestä – rakennuttamisosaaminen, suunnittelukokemus ja projektinjohtaminen ovat eduksi. Toimit tällä hetkellä esimerkiksi projekti-insinöörin tai projektipäällikön tehtävässä ja sinulla on halu oppia ja kehittyä kiinteistöalan ammattilaiseksi.

Olet oma-aloitteinen ja omaat hyvät sosiaaliset taidot- osaat kommunikoida ja tehdä yhteistyötä positiivisessa hengessä erilaisten ihmisten kanssa ja asiakastyö sujuu sinulta luontevasti. Jokapäiväisessä työssä ja pulmatilanteissa osaat neuvotella, etsiä ratkaisuja ja kykenet näkemään isot kokonaisuudet. Halu vaikuttaa, kehittää ja tehdä tulosta vievät sinut tässä tehtävässä pitkälle.

Pienessä ja tiiviissä työyhteisössämme pääset tekemään töitä pilke silmäkulmassa. Tarmosi, energisyytesi ja tulosorientoituneisuutesi vahvistaa pioneeritiimiämme, jota ohjaavat käyttäjien tarpeet, sekä myynti- ja asiakaspalveluhenkisyys. Samalla kun monipuoliset projektit tarjoavat urallesi ponnahduslaudan, pääset nauttimaan hauskanpidosta ja heittäytymisestä.

Kanssamme pääset kehittymään nopeasti ja monipuolisesti. Hankkeiden tiimellyksessä pääset tutustumaan co-working -operaattoreihin, konsultteihin, startupeihin, arkkitehteihin, sisustussuunnitelijoihin, rakentajiin, suunnittelijoihin, sijoittajiin, kaupungin päättäjiin, vuokralaisiin ja kaupunkilaisiin laajalla skaalalla. Kannustamme sinua ehdottamaan uusia yhteistyömuotoja ja -kumppaneita. Lisäksi pääset tapaamaan, sparrailemaan, tekemään tiivistä yhteistyötä ja juhlimaan pohjoismaisten kollegoidemme kanssa Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa. Omasta kiinnostuksestasi riippuen voit osallistua myös pohjoismaisiin koulutusohjelmiin.

Lisätietoa
Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi ja olet etsimämme henkilö, ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää. Yksikönjohtaja Yirui Jiang p. 010 507 5785 tai yirui.jiang@ncc.fi. Tai vaihtoehtoisesti HR Partner Sanna Nurmi +46767626009. Hae tehtävää 24.5. mennessä. 

 


Hae paikkaa

Yhteystiedot: