Projekti-insinööri kiinteistökehitys

Viimeinen hakupäivä: 24.5.2019 - Helsinki

Haluatko päästä kehittämään sielukkaita kaupunkialueita osana Suomen rempseintä kiinteistökehitystiimiä?

Olemme urbaanien kaupunkialueiden kehittämisen edelläkävijä Suomessa. Pysymme edellä aikaamme kehittämällä urbaania käyttäjäkokemusta, kestäviä ratkaisuja ja innovaatiokyvykkyyttämme yhteistyössä startupien ja laajenevan kumppanuusverkostomme kanssa. Olemme ketterä kehitysjoukkue, jolla on nopeat jalat ja suuret lihakset. Tavoitteenamme on olla markkinoiden luotettavin kumppani ja asiakkaiden ykkösvalinta. Uuden kasvustrategian myötä vahvistamme organisaatiotamme ja haemme kiinteistöalan ammattilaisen alkua, jolla on palo oppia uutta ja luoda kaupunkilaisille ja kiinteistön käyttäjille elävää ympäristöä.

Tehtäväsi
Saat asioita aikaan monipuolisessa ja vastuullisessa tehtäväkentässäsi. Avustat projektipäälliköitä läpi monipuolisten projektien elinkaarten konsepti- ja hankesuunnittelusta käyttäjämarkkinointiin ja vuokrausneuvotteluihin asti. Yhdessä päälliköiden kanssa varmistatte, että lopputulos palvelee käyttäjien ja sijoittajien tarpeita hankkeen laadullisissa aikataulullisissa ja taloudellisissa raameissa.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm: 

  • aktiivinen yhteistyö projektin eri osapuolten kanssa
  • projektien laatutasosta ja standardeista vastaaminen yhteistyössä projektipäällikön ja rakentajien kanssa.
  • toimintatapojen kehittäminen parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi
  • projektien teknisessä ja taloudellisessa raportoinnissa avustaminen
  • osallistuminen vuokraustyöhön, asiakasneuvotteluihin ja sijoittajaneuvotteluihin
  • kestävän kehityksen (BREAAM, Green building jne.) asiantuntijatehtävissä avustaminen ja osa-alueen kehittäminen
  • käyttäjäkokemuksen kehittäminen
  • käyttäjiä palvelevien digitaalisten, sosiaalisten ja fyysisten ratkaisujen ehdottaminen ja tuominen hankkeisiin soveltuvilta osin
  • nykytoiminnan uudistaminen

Kannustamme sinua lisäksi hankeaihioiden sparraamiseen, ideointiin, kyseenalaistamiseen ja uudenluontiin. Jos innostut esimerkiksi uusista talotekniikasta, teknologioista, koodaamisesta, big datasta tai tekoälystä, etsimme sinulle mahdollisuuksia hyödyntää osaamistasi parhaan mukaan. Jos taas palvelumuotoilu tai osallistaminen ovat repertuaarissasi ja kiinnostuksenkohteinasi, pyrimme avaamaan sinulle tilaisuuksia, jossa pääset kehittymään näillä saroilla.

Kokemus ja ominaisuudet
Sinulla on tehtävään soveltuva valmis tai loppusuoralla oleva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto. Tarjoamme mahdollisuuden myös lopputyöhön. Mahdollinen kokemus rakennuttamisesta, suunnittelusta, kiinteistöjen arvottamisesta ja kiinteistöportfolion manageroinnista, työmaainsinööritehtävistä katsotaan eduksi.

Olet oma-aloitteinen ja omaat hyvät sosiaaliset taidot- osaat kommunikoida ja tehdä yhteistyötä positiivisessa hengessä erilaisten ihmisten kanssa ja asiakastyö sujuu sinulta luontevasti. Jokapäiväisessä työssä ja pulmatilanteissa osaat neuvotella, etsiä ratkaisuja ja kykenet näkemään isot kokonaisuudet. Halu vaikuttaa, kehittää ja tehdä tulosta vievät sinut tässä tehtävässä pitkälle.

Pienessä ja tiiviissä työyhteisössämme pääset tekemään töitä pilke silmäkulmassa. Tarmosi, energisyytesi ja tulosorientoituneisuutesi vahvistaa pioneeritiimiämme, jota ohjaavat käyttäjien tarpeet, sekä myynti- ja asiakaspalveluhenkisyys. Samalla kun monipuoliset projektit tarjoavat urallesi ponnahduslaudan, pääset nauttimaan hauskanpidosta ja heittäytymisestä.

Kanssamme pääset kehittymään nopeasti ja monipuolisesti. Hankkeiden tiimellyksessä pääset tutustumaan co-working -operaattoreihin, konsultteihin, startupeihin, arkkitehteihin, sisustussuunnitelijoihin, rakentajiin, suunnittelijoihin, sijoittajiin, kaupungin päättäjiin, vuokralaisiin ja kaupunkilaisiin laajalla skaalalla. Kannustamme sinua ehdottamaan uusia yhteistyömuotoja ja -kumppaneita. Lisäksi pääset tapaamaan, sparrailemaan, tekemään tiivistä yhteistyötä ja juhlimaan pohjoismaisten kollegoidemme kanssa Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa. Omasta kiinnostuksestasi riippuen voit osallistua myös pohjoismaisiin koulutusohjelmiin.

Lisätietoja
Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi ja olet etsimämme henkilö, ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää. Yksikönjohtaja Yirui Jiang p. 010 507 5785 tai yirui.jiang@ncc.fi. Tai vaihtoehtoisest HR Partner Sanna Nurmi +46767626009. Hae tehtävää 24.5. mennessä.

 


Hae paikkaa

Yhteystiedot: