Työnjohtajia

Viimeinen hakupäivä: 30.6.2019 - Pääkaupunkiseutu

Haemme työnjohtajia talonrakentamisen monipuolisiin hankkeisiin pääkaupunkiseudulle.

Työnjohtajan työ on itsenäistä, uudistuvaa sekä monipuolista. Työnjohtaja toimii työntekijöiden esimiehenä ja johtaa vastuualueensa alihankkijoita kannustavalla asenteella. Vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista ja niiden etenemisestä aikataulun, budjetin sekä suunnitelmien ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi vastaat omien vastuualueiden tehtävien työturvallisuudesta ja työntekijöiden jämäkästä johtamisesta. Työskentelet projektin vastaavan työnjohtajan alaisuudessa.

TOIVOMME SINULTA

soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työmaakokemusta sekä kustannus- ja laatutietoista työskentelyotetta. Toivomme sinulta lisäksi itsenäistä ja jämäkkää suhtautumista työn valvontaan ja ohjaamiseen sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja innokkuutta kohdata muuttuvan rakennusalan haasteet. Jos sinulla on aimo annos oikeaa asennetta ja ehtymätön halu oppia uutta, olet etsimämme henkilö.

TARJOAMME

mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamisen. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä projektista laadittua tietomallia hyödyntäen.

Tutustu NCC:hen työnantajana: https://www.ncc.fi/tule-toihin/

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Työpäällikkö Timo Rönnblad p. 050 330 9553 (timo.ronnblad@ncc.fi)

Työpäällikkö Jaakko Hakala p. 050 367 3251 (jaakko.hakala@ncc.fi)

Projektijohtaja Riitta Jokivuo, p. 050 348 7757 (riitta.jokivuo@ncc.fi)

Hae tehtävää 30.6.2019 mennessä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi


Hae paikkaa

Yhteystiedot: