Työmaainsinöörejä

Viimeinen hakupäivä: 30.6.2019 - Pääkaupunkiseutu

Haemme työmaainsinöörejä talonrakentamisen monipuolisiin hankkeisiin pääkaupunkiseudulle.

Toimit työmaalla tärkeässä ja itsenäisessä roolissa vastaavan työnjohtajan rinnalla huolehtien työmaan toimivuudesta ja etenemisestä. Pääset mukaan monipuolisiin talonrakentamisen projekteihin omaperusteisista konseptikohteista kilpailu-urakoihin ja monenlaisiin kehityshankkeisiin. Tehtäviisi työmailla kuuluu muun muassa työmaiden tuotantosuunnitelmien laatiminen yhdessä työmaan vastaavan työnjohtajan kanssa, lisä- ja muutostöiden hallinta, taloudenhallinta, laadunhallinta ja hankintojen valmistelu. Työmaillamme hyödynnämme uusimpia digitaalisia työtapoja ja toteutamme ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja.

TOIVOMME SINULTA

rakennusalan koulutuksen ja vähintään muutaman vuoden työmaakokemuksen lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja innostunutta asennetta alan muuttuvia haasteita kohtaan. Hallitset tiimityön ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on hyvät IT-taidot ja haluat aktiivisesti oppia uutta. Tunnet työturvallisuusasiat omaksesi ja varmistat vastuullesi kuuluvien tehtävien laadukkaan loppuun viemisen.

TARJOAMME

mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamisen. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä hankkeesta laadittua tietomallia hyödyntäen.

Tutustu NCC:hen työnantajana: https://www.ncc.fi/tule-toihin/

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Projektijohtaja Riitta Jokivuo, p. 050 348 7757 (riitta.jokivuo@ncc.fi)

Työpäällikkö Jaakko Hakala p. 050 367 3251 (jaakko.hakala@ncc.fi)

Yksikön johtaja Reijo Vuorio p. 050 357 3550 (reijo.vuorio@ncc.fi)

Hae tehtävää 30.6.2019 mennessä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.


Hae paikkaa

Yhteystiedot: