Sähköverkkoasentaja (vastaava) tuulivoimahankkeet

Viimeinen hakupäivä: 31.3.2019 - useat alueet

Oletko sähköverkon rakentamisen vankka ammattilainen? Tule meille töihin! Haemme sähköverkko- ja sähkölaitosasennustöihin kokenutta osaajaa eri puolille Suomea tuulivoimahankkeiden verkon rakentamiseen, huoltoon ja ylläpitoon.

 

Tehtäväsi NCC:llä

Haemme perustettavaan sähköverkkotiimiimme kokenutta avainhenkilöä jakeluverkko- ja sähkölaitostehtäviin tuulivoimarakentamisen yksikköön. Toimit uudessa tiimissä asentajien ns. kärkimiehenä vastaten mm. työn laadusta ja työnaikaisesta sähkötyöturvallisuudesta. Tehtävänkuvaasi kuuluvat monipuoliset sähköverkon rakennustyöt, kuten maakaapelien sähköasennustyöt sekä sähköaseman käyttö- ja huoltotyöt. Tehtäviin kuuluu myös sähköverkon ja -laitteiden vianetsintää, korjausta sekä mittaustöitä. Toimipaikkanasi voi olla Tampere, Pori, Jyväskylä, Kokkola, Vaasa, Kajaani, Seinäjoki, Oulu tai Rovaniemi.

Odotamme sinulta 

sähköverkoston laajaa rakennetuntemusta, sähköammatillista pätevyyttä, teknistä osaamista ja energiantuotannon tuntemusta. Työtehtävissä tarvitaan myös huolellisuutta, kärsivällisyyttä ja rauhallisuutta, sillä työn jäljen on oltava laadukasta ja työturvallisuus on huomioitava kaiken aikaa. Olet vastuuntuntoinen, joustava sekä valmis matkatyöhön. Odotamme että sinulla on BC-ajokortti. Olet tottunut itseohjaavaan työskentelyyn sekä ohjaamaan esimerkilläsi myös muita. Sinulla on halu toimia tiimin jäsenenä yhteisen päämäärän saavuttamiseksi.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden kehittyä NCC:n monien mahdollisuuksien ympäristössä, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Pyrimme aina ajattelemaan yhtä projektia pidemmälle. Silloin näemme asiat laajemmin, myös sosiaalisen kehityksen näkökulmasta. Olemme erittäin sitoutuneita kestävään kehitykseen, digitalisaatioon ja asiakasyhteistyöhön

 

Lisätietoa tehtävästä antaa sähkötöiden johtaja Tuomas Mäkilä, puh. 043 850 1424, tuomas.makila@ncc.fi.

Hae paikkaa alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Tuomas Mäkilä
sähkötöiden johtaja
+358 43 850 1424
tuomas.makila@ncc.fi