Asentajia sähköverkkotiimiin tuulivoimahankkeisiin

Viimeinen hakupäivä: 31.3.2019 - useat alueet

Oletko sähköverkon rakentamisen vankka ammattilainen? Tule meille töihin! Haemme jakelu- ja sähkölaitosasentajia eri puolille Suomea tuulivoimaverkon rakentamiseen.

Tehtäväsi NCC:llä
Haemme perustettavaan sähköverkkotiimiimme kokeneita asentajia jakeluverkko- ja sähkölaitostehtäviin tuulivoimarakentamisen yksikköön. Tehtävänkuvaasi kuuluvat monipuoliset tuulipuistojen sähköverkon rakennustyöt, kuten maakaapelien sähköasennustyöt sekä sähköaseman käyttö- ja huoltotyöt. Tehtäviin kuuluu myös sähköverkon ja -laitteiden vianetsintää, korjausta sekä mittaustöitä. Toimipaikkanasi voi olla Tampere, Pori, Jyväskylä, Kokkola, Vaasa, Kajaani, Seinäjoki, Oulu tai Rovaniemi.

Odotuksemme sinulta 

Odotamme sinulta tehtävään sähköverkoston rakennetuntemusta ja sähköammatillisen pätevyyden lisäksi BC-ajokorttia. Olet vastuuntuntoinen, joustava sekä valmis matkatyöhön. Toimit työturvallisuudelle, laadulle ja aikatauluille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja noudatat toiminnassasi NCC:n arvoja. Olet tottunut itseohjaavaan työskentelyyn ja sinulla on halu toimia tiimin jäsenenä yhteisen päämäärän saavuttamiseksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden kehittyä NCC:n monien mahdollisuuksien ympäristössä, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Pyrimme aina ajattelemaan yhtä projektia pidemmälle. Silloin näemme asiat laajemmin, myös sosiaalisen kehityksen näkökulmasta. Olemme erittäin sitoutuneita kestävään kehitykseen, digitalisaatioon ja asiakasyhteistyöhön.

Lisätietoa tehtävistä antaa sähkötöiden johtaja Tuomas Mäkilä, puh. 043 850 1424, tuomas.makila@ncc.fi.

Hae paikkaa alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Työtehtävät täytetään sopivan henkilön löytyessä.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Tuomas Mäkilä
Sähkötöiden johtaja
+358 43 850 1424
tuomas.makila@ncc.fi