Sähkötöiden työmaapäällikkö tuulivoimahankkeisiin

Viimeinen hakupäivä: 31.3.2019 - useat alueet

Haemme työmaapäällikköä tuulipuistohankkeiden sähkörakentamiseen Sähkötöiden työmaapäällikkönä vastaat nimettyjen hankkeiden ja työvaiheiden laadukkaasta toteutuksesta työturvallisuudelle, taloudelle ja aikatauluille asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Toimit NCC:n arvojen mukaisesti niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin kanssa. Toimipaikkanasi voi olla Pori, Jyväskylä, Kokkola, Vaasa, Kajaani, Seinäjoki, Oulu tai Rovaniemi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Odotuksemme sinulta
Olet koulutukseltasi esimerkiksi sähköinsinööri tai sähköalan DI ja olet kiinnostunut työskentelemään rakentamisen parissa. Voit olla kokenut konkari tai opintojen loppusuoralla valmistumisvaiheessa oleva tulevaisuuden kyky. Voimme räätälöidä osaamisen ja halukkuuden mukaan tehtävänkuvaasi tarkemmin.

Hoidat tehtäviäsi itsenäisesti sekä suhtaudut jämäkästi työn valvontaan ja ohjaamiseen. Hallitset tietojenkäsittelyohjelmat ja projektihallinnan työkalut sekä sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kohtaat innolla muuttuvan rakennusalan haasteet. Työ on luonteeltaan komennustyötä. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomen ja englannin kieltä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden kehittyä NCC:n monien mahdollisuuksien ympäristössä, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Pyrimme aina ajattelemaan yhtä projektia pidemmälle. Silloin näemme asiat laajemmin, myös sosiaalisen kehityksen näkökulmasta. Olemme erittäin sitoutuneita kestävään kehitykseen, digitalisaatioon ja asiakasyhteistyöhön.

Lisätietoa tehtävästä antaa sähkötöiden johtaja Tuomas Mäkilä, puh. 043 850 1424, tuomas.makila@ncc.fi.

Hae paikkaa alla olevan linkin kautta. Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Tuomas Mäkilä
projektipäällikkö
+358 43 850 1424
tuomas.makila@ncc.fi