Työnjohtajia tuulivoimatyömaille

Viimeinen hakupäivä: 28.2.2019 - Oulu

Haemme työnjohtajia tuulivoimapuistohankkeiden maanrakennus-, betoni- ja sähkörakentamiseen.

Työnjohtajana vastaat nimettyjen työvaiheiden laadukkaasta toteutuksesta työturvallisuudelle, taloudelle ja aikatauluille asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Toimit lisäksi NCC:n arvojen mukaisesti niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin kanssa. Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja on luonteeltaan komennustyötä.

Odotuksemme sinulle
Sinulla on rakennusalan koulutus, näyttöjä ja kokemusta työnjohtajana toimimisesta infrarakentamisen hankkeissa. Kokemus betonirakentamisesta ja betonityönjohtajan pätevyys on eduksi. Hoidat tehtäviäsi itsenäisesti sekä suhtaudut jämäkästi työn valvontaan ja ohjaamiseen. Olet asiakaspalveluhenkinen ja kohtaat rakennusalan muutokset ja haasteet mielelläsi. 

Tule kasvamaan kanssamme
Lisätietoa tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Mikko Niinimaa puh 050-310 0454, mikko.niinimaa@ncc.fi.

Hae paikkaa 28.2. mennessä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi.

NCC Infrastructure on infrarakentamisen ammattilainen. Meillä on vankkaa kokemusta ja osaamista monipuolisesta pohja- ja maanrakentamisesta, tienhoidosta, vesihuollosta sekä liikenneturvallisuudesta. Toteutamme myös tulevaisuuden energiaratkaisu-urakat tuulivoimaloiden perustuksista tuulipuistoihin. Tuulivoimarakentamisen palveluihimme sisältyvät tuulipuistojen tiet ja perustukset, rakennusteknisten töiden suunnittelu, rakentaminen, sähkö- ja televerkot.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Mikko Niinimaa
Rakennuspäällikkö
050 3100 454
mikko.niinimaa@ncc.fi