Rakennesuunnittelija

Viimeinen hakupäivä: 01.3.2019 - Helsinki

Rakennesuunnittelija Optiplanille

Haemme rakennesuunnittelijaa korjausrakentamisen hankkeisiin Helsingin Ruskeasuon toimistollemme. Työsi sisältää asiantuntijatehtäviä ja asiakaspalvelua. Pääset kykyjesi mukaan nopeasti mielenkiintoisiin hankkeisiin vastuulliseksi suunnittelijaksi ja osaksi motivoitunutta, huipputasoista sekä tulosta tekevää tiimiä! Meillä etenet urallasi alan johtavaksi asiantuntijaksi tai esimiestehtäviin omien tavoitteiden ohjaamana.

Toivomme sinulta

  • Insinööri AMK tai DI-koulutusta
  • kokemus rakennesuunnittelutyöstä ja suunnittelijapätevyydet betoni- tai teräsrakenteissa katsotaan eduksi
  • yhteistyötaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • yleisimpien rakennesuunnitteluohjelmistojen osaamista

Tarjoamme sinulle
Vaihtelevat ja haastavat suunnittelukohteet korjausrakentamisessa. Pääset mukaan motivoituneeseen ja innostuneeseen ilmapiiriin sekä mahdollisuuden itsekin kehittyä rakennusalan moniosaajana huipputiimissä, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä hyvää tulosta. Optiplan tarjoaa monipuolisesti uramahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat onnistumisen halu ja vastuullisuus. Tarjoamme myös suuren NCC-konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Meillä työskentelet myös aidosti monialaisessa suunnittelutoimistossa yhteistyössä kaikkien suunnittelualojen kanssa.

Lisätietoja antaa
Toimialajohtaja Petri Paavilainen puh. 041 445 1477 tai petri.paavilainen@optiplan.fi

Hae

Hakuaika päättyy 1.3.2019. Kannattaa kuitenkin hakea heti, sillä haastattelemme ja täytämme avoimet paikat heti sopivan hakijan löydyttyä! Hakeminen rekrytointijärjestelmämme kautta on helppoa ja nopeaa.

 


Hae paikkaa

Yhteystiedot: