Suunnittelu- ja projektipäällikkö

Viimeinen hakupäivä: 10.12.2018 - Turku

Liity NCC-tiimiin ja tule Turkuun suunnittelu- ja projektipäälliköksi! Tehtävässäsi vastaat rakennusprojektiemme suunnittelun ohjauksesta ja aikataulutuksesta sekä luonnos- että toteutusvaiheessa. Osallistut myös kvr- ja projektinjohtourakkatarjousten laadintaan. Teet vastuullista työtä yhteistyössä NCC:n muun organisaation sekä ulkopuolisten asiantuntijoiden ja sidosryhmien kanssa.

TOIVOMME SINULTA

kokemusta esimerkiksi työmaa-, rakennuttamis- tai suunnittelutehtävistä. Kiinnität työssäsi huomiota suunnitelmien tehokkuuteen, rakennettavuuteen ja työturvallisuuteen. Koulutukseltasi olet esim. rakennusinsinööri tai DI. Menestyt roolissa, jos työskentelytyylisi on tavoitteellista, itsenäistä ja vastuullista, olet yhteistyö- ja neuvottelutaitoinen sekä asiakaslähtöinen. Työskentelytapasi on aktiivinen ja osallistuva, ja osaat olla tarvittaessa jämäkkä. Voimme yhdessä muokata työnkuvaasi huomioiden kokemuksesi ja omat kiinnostuksen kohteesi.

TARJOAMME

mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä liiketoiminnallisten vaatimusten saavuttamisen. NCC arvostaa henkilöstönsä työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelee aktiivisesti sen puolesta.

Tutustu NCC:hen työnantajana https://www.ncc.fi/tule-toihin/

LISÄTIETOJA

tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Miia Järvelin, puh. 050 555 6570, miia.jarvelin@ncc.fi.

Hae tehtävää 10.12.2018 mennessä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.


Hae paikkaa

Yhteystiedot: