Hankekehityspäällikkö

Viimeinen hakupäivä: 12.12.2018 - Helsinki

Hankekehityspäällikkö

 

HAEMME

Hankekehityspäällikköä Helsinkiin, vahvistamaan Urban Development -hankekehitysyksikkömme asuntorakentamisen osa-aluetta. Hankekehityspäällikkönä tehtäviisi kuuluu hankekehityskohteiden aktiivinen etsintä asiakastarpeet ja NCC:n strategia huomioiden, ja hankkeiden kehittäminen kannattaviksi projekteiksi. Vastaat omien projektiesi hankekehitystyöstä, luonnosvaiheen suunnittelun ohjauksesta, asemakaavatyön ohjauksesta, asiakasyhteyksistä sekä hankkeen myynnillisestä onnistumisesta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä useiden sidosryhmien kanssa ja johdat aktiivisesti projektissa työskentelevien yrityksen omien henkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden toimintaa.

TOIVOMME SINULTA

  • kokemusta hankekehitystehtävistä ja projektien tuloksellisesta johtamisesta, erityisesti asuntorakentamisen alueella
  • kykyä ymmärtää liiketoiminnan syy-seuraussuhteita
  • kokemusta ja ymmärrystä projektimyynnistä ja asiakaslähtöisestä toiminnasta
  • hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä johtaa ja motivoida ihmisiä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusalan insinööri, DI, arkkitehti tai soveltuva kaupallinen koulutus)

Tehtävässä menestyminen edellyttää suunnitelmallisuutta, päätöksentekokykyä, neuvottelutaitoja sekä intohimoa liiketoiminnan tulevaisuuden kehittämiseen. Sinulla on hyvät IT-taidot ja kommunikoit myös englanniksi.

Hankekehityspäällikön tehtävä tarjoaa haasteita ja mielenkiintoisen paikan, jossa on mahdollisuus kehittyä ja tehdä yhteistyötä hankekehittämisen ammattilaisten kanssa koko liiketoiminta-alueen laajuisesti.

TARJOAMME

mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä liiketoiminnallisten vaatimusten saavuttamisen. NCC arvostaa henkilöstönsä työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelee aktiivisesti sen puolesta.

Tutustu NCC:hen työnantajana https://www.ncc.fi/tule-toihin/

NCC:n Urban Development on vuonna 2017 muodostettu maankäyttöön, kaupunkikehitykseen sekä kiinteistö- ja hankekehitykseen keskittyvä yksikkö. Yksikkömme palvelee asiakkaita kaikilla talonrakentamisen toimialoilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Hankekehitysjohtaja Martta Kyllönen p. +358 10 507 5683 (martta.kyllonen@ncc.fi)

Hae tehtävää 12.12.2018 mennessä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Hae paikkaa

Yhteystiedot: