Sähkösuunnittelijaa/ -Valvojaa Optiplanille uudisrakentamisen toimitila-/ asuntosuunnittelu hankkeisiin Helsinkiin

Viimeinen hakupäivä: 30.1.2019 - Helsinki

  • Toimit osana sähkösuunnittelutiimiä
  • Vastaat itsenäisesti oman osa-alueen sähkösuunnittelusta.
  • Vastaat uudiskohteiden työmaa-aikaisesta suunnittelijan työmaavalvonnasta
  • hallitset Magicad- suunnitteluohjelman käytön.

Työsi sisältää suunnittelun lisäksi suunnittelijan työmaavalvontatehtäviä omien suunnittelukohteiden osalta.

Toivomme sinulta
Insinööri- tai DI-koulutusta sekä vähintään  5:n  vuoden kokemusta rakennusalan sähkösuunnittelutehtävistä. Olet ulospäin suuntautunut, yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
 
Tarjoamme sinulle
motivoituneen ja innostuneen ilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä rakennusalan moniosaajana, aivan huipputiimissä, jossa sinullakin on mahdollisuus tehdä hyvää tulosta. Optiplan tarjoaa monipuolisesti uramahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat onnistumisen halu ja vastuullisuus. Tarjoamme myös suuren NCC- konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja antaa
Suunnittelujohtaja Kari Kavonius p. 050 553 1987, kari.kavonius@optiplan.fi

Lue lisää yrityksestämme
www.optiplan.fi

Hae
tehtävää konsernin rekrytointijärjestelmän kautta. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hakuaika päättyy 30.1.2019

 

Optiplan suunnittelee parempaa ja paremmin
Optiplan on valtakunnallisesti toimiva asunto-, toimitila- ja korjausrakentamisen suunnittelija ja asiantuntija. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa.

Laaja-alainen henkilökuntamme koostuu arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun, rakenne- ja elementtisuunnittelun, taloteknisen suunnittelun, energia- ja ympäristösuunnittelun sekä projektinjohtamisen asiantuntijoista. Monialaisilla suunnittelupalveluilla tarjoamme hankkeen kaikki suunnitelmat asiantuntijoiden saumattomassa yhteistyössä. Ympäristöystävällinen ja energiatehokas rakentaminen sekä rakentamistalouden hallinta ovat erityisosaamistamme.

Optiplan on osa NCC-konsernia, joka on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa


Hae paikkaa

Yhteystiedot: