Infraharjoittelu: työnjohto- ja työmaainsinööriharjoittelijoita / Etelä-Karjala ja Kymenlaakso

Viimeinen hakupäivä: 31.12.2018 - kaikki alueet

Haemme työnjohto- ja työmaainsinööriharjoittelijoita Infrarakentamisen maanrakennustyömaille Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueelle. NCC:llä on vankkaa kokemusta ja ammattitaitoa monipuolisesta pohja- ja maarakentamisesta, tienhoidosta sekä vesihuollosta. Rakennamme infraa sinne, mihin syntyy uutta tai missä vanha vaatii korjausta.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä opintojen eri vaiheissa oleville rakennusalan opiskelijoille ja mahdollisuuden harjoitella ammattitaidon perustuksia osaavien ammattilaistemme ohjauksessa.


Harjoittelu NCC:llä
Työnjohto- tai työmaainsinööriharjoittelu on tarkoitettu rakennusalan ammattikorkea- tai korkeakouluopiskelijoille, joille on jo kertynyt työkokemusta rakennusalan työntekijätehtävistä. Työnjohtoharjoittelussa tutustut rakennustyön johtamiseen. Harjoittelun aikana pääset seuraamaan tai saat vastuullesi oman työvaiheen, johon sisältyy työvaiheen suunnittelu, aikatauluttaminen, kustannus- ja laatuseuranta sekä työn johtaminen. Saat lisävastuuta ja tehtäviä oman kehittymisesi myötä. Harjoittelun aikana opit esimiesroolista ja NCC:n toimintajärjestelmistä ja sinulla on mahdollisuus verkostoitua talon sisällä.

Työmaainsinööriharjoittelussa tutustut työmaainsinöörin tehtäviin avustaen työmaainsinööriä mm. aikatauluttamisessa ja kustannus- ja laatuseurannassa.

Tutustu harjoittelijatarinoihimme: www.ncc.fi/harjoitteluohjelma


Tule kasvamaan kanssamme

Lisätietoa harjoittelupaikoista antaa aluepäällikkö Simo Peltola, p. 050-3160 722, simo.peltola@ncc.fi.

Hae paikkaa 31.12. mennessä alla olevan linkin kautta.


Hae paikkaa

Yhteystiedot: