Vastaava työnjohtaja

Viimeinen hakupäivä: 30.11.2018 -

Sinä kokenut rakentaja, joka viihdyt porukassa ja osaat viedä asioita ripeästi eteenpäin: tule johtamaan Oulun työmaidemme toteutusta! Tuemme sinua arvokkaassa työssäsi monin tavoin. Isossa talossa voit tehdä hyvän uran ja silti kokea työn ja vapaan tasapainon.

Tule vastaavaksi työnjohtajaksi Oulun yksikön työmaillemme uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin johtamaan vaihtuvien työmaiden toteutusta ja etenemistä. Tehtävänäsi on vastata työmaan laadun toteutumisesta taloudellisten, laadullisten ja aikataulullisten tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi työmaan työturvallisuus säännösten ja määräysten mukaisesti on sinun käsissäsi. Ennen kaikkea vastuullasi on rakennusalan ammattilaistiimin asiantunteva ja motivoiva johtaminen.

Toivomme sinulta

Soveltuvaa rakennusalan koulutusta, vahvaa, vähintään 5 vuoden työmaakokemusta sekä kustannus- ja laatutietoista työskentelytapaa. Työskentelyotteeltasi olet jämäkkä, asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvät ihmistenjohtamistaidot. Olet itsenäinen vastuunkantaja ja johdat asiantuntevasti rakennusalan ammattilaistiimiä. Pystyt saamaan tiimisi toimimaan yhtenä joukkona yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi olennaiseen keskittyen. Oikea asenne ja motivaatio työmaan johtamiseen ja toteutukseen on tehtävässä onnistumisen kannalta olennaista!

Tarjoamme

NCC tarjoaa monia mahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. NCC arvostaa henkilöstönsä työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelee aktiivisesti sen puolesta. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä!

Lisätietoja tehtävästä antavaa rakennuspäällikkö Marko Alaniemi, p. 050 549 2756

Hae tehtävää 30.11 mennessä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.


Hae paikkaa

Yhteystiedot: