Harjoittelija / diplomityöntekijä energia- ja ympäristöpalvelut -yksikköön

Optiplan on valtakunnallisesti toimiva asunto-, toimitila- ja korjausrakentamisen suunnittelija ja asiantuntija. Laaja-alainen henkilökuntamme koostuu arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun, rakenne- ja elementtisuunnittelun, taloteknisen suunnittelun, energia- ja ympäristösuunnittelun sekä projektinjohtamisen asiantuntijoista. Monialaisilla suunnittelupalveluilla tarjoamme hankkeen kaikki suunnitelmat asiantuntijoiden saumattomassa yhteistyössä. Ympäristöystävällinen ja energiatehokas rakentaminen sekä rakentamistalouden hallinta ovat erityisosaamistamme. Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia.

Haemme harjoittelijaa / diplomityöntekijää kymmenen hengen energia- ja ympäristöpalvelut -yksikköömme Helsinkiin. Tehtävänkuvaan sisältyy mm. energialaskentaa, elinkaarilaskentaa ja tilojen viihtyvyyssimulointia. Tarkempi tehtävänkuva voidaan sopia työntekijän mielenkiinnon mukaan. Työntekijällä on myös mahdollisuus tehdä diplomityö esim. toimintaympäristön tulevaisuuden muutoksiin ja haasteisiin liittyen (esim. hiilineutraali rakentaminen, uusien energiantuotantomuotojen hyödyntäminen, kysynnän jousto).

Toivomme, että olet vähintään 3. vuosikurssin energia- tai LVI-tekniikan opiskelija. Voit myös olla opintojesi loppusuoralla diplomityön tekemistä varten. Olet ulospäinsuuntautunut, yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle motivoituneen ja innostuneen ilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä rakennusalan moniosaajana, aivan huipputiimissä, jossa sinullakin on mahdollisuus tehdä hyvää tulosta. Optiplan tarjoaa monipuolisesti uramahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat onnistumisen halu ja vastuullisuus.

Lisätietoja antaa hankekehitysjohtaja Kimmo Liljeström p. 010 507 6070, kimmo.liljestrom@optiplan.fi

Hae tehtävää NCC-konsernin rekrytointijärjestelmän kautta: ncc.fi/tyopaikat. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 31.10.2018.

Lue lisää yrityksestämme: optiplan.fi


Hae paikkaa

Yhteystiedot: