LVI-asiantuntija -/ projektipäällikkö Optiplanille

Optiplanissa LVIA -suunnittelun ammattilaisia on kaikkiaan reilu 60 henkilöä. Teemme toimitila- ja asuntokohteiden uudis- ja korjausrakentamisen LVIA -suunnittelua sekä tuotekehitystä.

Nyt haemme organisaatiomme vahvistukseksi LVI –asiantuntijaa/-projektipäällikköä Helsinkiin.

Toimit mielenkiintoisissa projekteissa yhteistyössä LVI –suunnittelijan kanssa uudenlaisessa toimintaympäristössä ja pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi monialasuunnittelutoimistossa. Työtehtäväsi liittyvät pääosin työmaavaiheessa olevien projektien suunnittelijan velvollisuuksien hoitoon. Vahvistamme osaamistasi koulutuksin. Meillä saat ottaa vastuuta ja pääset aidosti vaikuttamaan projekteihin.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on jo kokemusta LVI –suunnittelusta ja/tai LVI-urakoinnista useiden vuosien ajalta. Koulutukseltasi olet vähintään LVI –teknikko tai -insinööri.

Arvostamme yhteistyökykyä ja taitoa tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä ennakoivaa ja pitkäjänteistä toimintatapaa.

Meillä on innostava ja dynaaminen ilmapiiri sekä vahva yhteishenki. Tule sinäkin meille!


Lisätietoja antaa:
suunnittelujohtaja Antti Torkki puh. 050 400 5390

yrityksestä:
www.optiplan.fi

Hae
tehtävää konsernin rekrytointijärjestelmän kautta. Lähetäthän hakemuksesi pian kuitenkin viimeistään 29.7.2018. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.


Hae paikkaa

Yhteystiedot: