Jakeluverkko- ja sähkölaitosasentajia infrarakentamiseen

Oletko sähköverkon rakentamisen ammattilainen? Tule meille töihin! Haemme jakelu- ja sähkölaitosasentajia eri puolille Suomea kiinnostaviin sähköverkon rakennushankkeisiin kuten tuuli- ja aurinkovoimapuistoihin sekä säävarman verkon rakentamiseen.

Tehtäväsi NCC:llä
Haemme jakeluverkko- ja sähkölaitosasentajia infrarakentamisen yksikköön. Tehtävänkuvaasi kuuluu jakeluverkkojen saneeraus ja uudisrakentaminen tehden monipuolisia sähköverkon rakennustöitä. Toimipaikkanasi voi olla Tampere, Jyväskylä, Kouvola, Vaasa tai Oulu.

Odotuksemme sinulta 
Odotamme sinulta tehtävään sähköverkoston rakennetuntemusta ja sähköammatillisen pätevyyden lisäksi hyvää fyysistä kuntoa sekä BC-ajokorttia. Alan voimassa olevat pätevyydet ja koulutukset katsomme eduksi. Olet vastuuntuntoinen, joustava sekä valmis matkatyöhön. Toimit työturvallisuudelle, laadulle ja aikatauluille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja noudatat toiminnassasi NCC:n arvoja. Olet tottunut itseohjaavaan työskentelyyn ja sinulla on halu toimia tiimin jäsenenä yhteisen päämäärän saavuttamiseksi.

Tarjoamme sinulle
ison talon edut, monia työmahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä

Lisätietoa tehtävistä antaa projektipäällikkö Tuomas Mäkilä puh. 043 850 1424, tuomas.makila@ncc.fi.

Työtehtävät täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Hae paikkaa alla olevan linkin kautta. Liitäthän hakemukseesi myös palkkatoivomuksesi.


NCC Infrastructure on vahva ja voimakkaasti kasvava rakentamisen alamme. Meillä on vankkaa kokemusta ja ammattitaitoa monipuolisesta pohja- ja maarakentamisesta, tienhoidosta ja tuulivoimarakentamisesta. Rakennamme infraa sinne, mihin syntyy uutta tai missä vanha vaatii korjausta.

NCC:n visiona on uudistaa toimialaa ja tarjota ylivertaisia, kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. Kehitämme ja rakennamme tulevaisuuden toiminta- ja työympäristöjä, asumista ja infrastruktuuria. Rehellisyys, kunnioitus, luottamus ja edistyksellisyys ovat arvojamme, jotka ohjaavat kaikkiaan 18 000 henkilön työtä NCC:llä.


Hae paikkaa

Yhteystiedot: