Sähköverkkorakentamisen osaajia infrarakentamiseen

Oletko sähköverkon rakentamisen ammattilainen? Tule meille töihin! Haemme projektipäälliköitä, tarjouslaskijoita, suunnittelijoita sekä asiantuntijoita eri puolille Suomea. Räätälöimme työnkuvasi osaamisesi mukaan.

Tehtäväsi NCC:llä
Haemme sähköverkon rakentamisen osaajia infrarakentamisen yksikköön. Voit vastata tehtävässäsi muun muassa sähköverkkojen hankesuunnittelusta, tarjouksien laskennasta, verkon suunnittelusta, luvituksista, rakennustöiden valvonnasta, materiaalien ja urakoinnin kilpailutuksista tai projektien hallinnasta vastuualueesi osalta. Toimit työturvallisuudelle, taloudelle, laadulle ja aikatauluille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja noudatat toiminnassasi NCC:n arvoja. Toimipaikkanasi voi olla Tampere, Jyväskylä, Kouvola, Vaasa tai Oulu. Tehtävät edellyttävät matkustusvalmiutta Suomessa sekä oman auton käyttöä.

Odotuksemme sinulta
Sinulla on soveltuva sähköalan koulutus ja vankka kokemus sähköverkkojen rakennushankkeista. Hallitset tietojenkäsittelyohjelmat ja projektihallinnan työkalut. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kohtaat innolla muuttuvan rakennusalan haasteet. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomen kieltä. Arvostamme lisäksi englannin kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle
ison talon edut, monia työmahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä.

Lisätietoa tehtävistä antaa projektipäällikkö Tuomas Mäkilä puh. 043 850 1424, tuomas.makila@ncc.fi.

Työtehtävät täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Hae paikkaa alla olevan linkin kautta. Liitäthän hakemukseesi myös tehtävä- ja palkkatoivomuksesi.

NCC Infrastructure on vahva ja voimakkaasti kasvava rakentamisen alamme. Meillä on vankkaa kokemusta ja ammattitaitoa monipuolisesta pohja- ja maarakentamisesta, tienhoidosta ja tuulivoimarakentamisesta. Rakennamme infraa sinne, mihin syntyy uutta tai missä vanha vaatii korjausta.

NCC:n visiona on uudistaa toimialaa ja tarjota ylivertaisia, kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. Kehitämme ja rakennamme tulevaisuuden toiminta- ja työympäristöjä, asumista ja infrastruktuuria. Rehellisyys, kunnioitus, luottamus ja edistyksellisyys ovat arvojamme, jotka ohjaavat kaikkiaan 18 000 henkilön työtä NCC:llä.


Hae paikkaa

Yhteystiedot: