Työnjohtajia ja työmaainsinöörejä infrarakentamisen hankkeisiin

Ota haaste vastaan ja hae mukaan kasvavaan infrarakentajien joukkoomme! Pääset osaksi työstään innostunutta ja ammattitaitoista porukkaa, jossa jokaisella on oma tärkeä roolinsa, mutta töitä tehdään porukalla yhteisiin tavoitteisiin pyrkien. Meillä on infrarakentamisen hankkeita ympäri Suomen ja tarvitsemme lisää osaavaa henkilöstöä toteuttamaan niitä kanssamme.

Työnjohtajana vastaat työn laadukkaasta toteutuksesta työturvallisuudelle, taloudelle ja aikataululle asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Työmaainsinöörinä toimit aluepäällikön ja työnjohtajien aisaparina projektinhallinan eri tehtävissä. Tehtävässäsi saat vastuuta, mutta myös vapautta ja kehittymismahdollisuuksia. Viihtyäksesi NCC:llä sinun tulee olla valmis uusiin haasteisiin ja omata rohkeutta ajatella asioita uudella tavalla. Meille on tärkeää, että sinulla on asenne kohdallaan, olet yhteistyökykyinen ja haluat olla mukana kehittämässä niin oman alueesi kuin myös koko Suomen infrarakentamisen toimintaa. Olet tavoitehakuinen, sitoudut yhdessä sovittuihin tavoitteisiin ja pyrit niihin NCC:n arvojen mukaisesti – rehellisesti, kunnioittavasti, luotettavasti ja edistyksellisesti.

Toivomme sinulta

  • useamman vuoden kokemusta vastuullisista ja tuloksellisista infrarakentamisen tehtävistä. Älä kuitenkaan epäröi hakea, vaikka kokemusvuosia ei vielä olisikaan.
  • kokemusta maarakentamisesta. Kokemus silta- ja betonirakentamisesta sekä betonityönjohtajan pätevyys ovat eduksi.
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (teknikko, rkm, insinööri tai DI)
  • tavoitteellisuutta ja kehitysmyönteisyyttä
  • yhteistyökykyä
  • perus IT-taitoja

Esimiehemme ovat lähellä ja yhteistyö yli alue- ja myös maarajojen toimii mutkattomasti. Olemme osa pohjoismaiden suurinta infrarakentajaa, mikä tarjoaa meille monenlaisia mahdollisuuksia niin henkilöstön ja toiminnan kehittämisen kuin myös yhteistyön näkökulmasta. Meille työ ei ole koko elämä, vaan pyrimme pitämään työajoista kiinni ja joustamaan tarpeen mukaan.

Mikäli haluat kuulla lisää, ole suoraan yhteydessä alueellisiin vastuuhenkilöihimme:
- Varsinais-Suomi: aluepäällikkö Janne Rihko p. 050 355 1779
- Pirkanmaa: aluepäällikkö Lauri Häkkinen p. 050 382 0025
- Kaakkois-Suomi: aluepäällikkö Simo Peltola p. 050 316 0722
- Itä-Suomi: aluepäällikkö Tapio Takala p. 040 508 6686
- Silta- ja betonityöt (koko Suomi): tuotantopäällikkö Ville Lehtonen p. 040 764 6520
- Uusimaa: aluepäällikkö Kalle Kääriäinen p. 050 574 9243


Hae vapaamuotoisella ja lyhyellä hakemuksella viimeistään 31.8. mennessä.

NCC Infrastructure on pohjoismainen, vahva ja voimakkaasti kasvava rakentamisen liiketoiminta-alueemme. Meillä on vankkaa kokemusta ja ammattitaitoa monipuolisesta infrarakentamisesta. Rakennamme infraa sinne, mihin syntyy uutta tai missä vanha vaatii korjausta.


Hae paikkaa

Yhteystiedot: