Tekninen manageri

Haemme pääkaupunkiseudun elinkaarikohteisiimme teknistä manageria, joka vastaa hankkeiden palvelujaksojen toteuttamisesta. Jos olet korjausrakentamisen ammattilainen ja asiakaspalveluhenkinen verkostoituja, hae ihmeessä tätä monipuolista ja innostavaa työtä!

Teknisen managerin työpaikka on Helsingin toimistollamme, osana korjaus- ja elinkaaripalveluiden yksikköä. Työssäsi tapaat kuitenkin asiakkaita ympäri pääkaupunkiseutua. Toimit tärkeässä roolissa NCC:n ja elinkaarikohteen käyttäjien välillä varmistaen sopimuksien mukaiset palvelut sekä kiinteistöjen ylläpidon. Tehtäviisi kuuluu mm. PTS-töiden ohjelmointi, suunnittelu, hankinnat ja toteuttaminen, ylläpitotehtävien suunnittelu, hankinta ja toteuttaminen, palvelutehtävien ja talouden valvonta sekä jatkuva asiakasyhteistyö. Työ on itsenäistä ja sinun tulee toimia turvallisuudelle, taloudelle, laadulle ja aikatauluille asetettujen tavoitteiden mukaisesti sekä NCC:n arvoja noudattaen. Kumppanuusverkoston johtaminen ja asiakastyytyväisyyden toteuttaminen edellyttävät hyviä esimiestoiminnan ja yhteistyön valmiuksia.

Ota uusi haaste vastaan!
Tehtävässä toimiminen edellyttää teknisen alan peruskoulutusta sekä kokemusta kiinteistöjen yllä- ja kunnossapidosta sekä korjausrakentamisesta. Pääset vaikuttamaan tärkeisiin elinkaarihankkeisiin ja uudistamaan sitä myöten koko rakennusalaa. Pääset osaksi motivoitunutta ja työstään innostunutta porukkaa. Toivomme, että olet työtavoiltasi yhteishenkeä kasvattava ja yhteistyötä rakentava monien eri sidosryhmien kanssa talon sisällä ja ulkopuolella.

 Kokemus ja taidot, joita toivomme sinulta:
- Kiinteistö- / rakennusalan insinöörin tai teknikon tutkinto
- Kiinteistöalan ja korjausrakentamisen tuntemusta sekä kokemusta
- Itsenäistä työskentelytyyliä ja joustavuutta
- Yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- Paineensietokykyä, tehtävien priorisointitaitoa ja kykyä saattaa asiat valmiiksi
- IT-taitoja

NCC:llä viihdytään
Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan sekä laaja-alaisen organisaation ammattilaisten tuen työllesi. Yhtenä Suomen suurimpana elinkaarihankkeiden toteuttajana voimme tarjota ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä ja osallistua koko alan kehitykseen näköalapaikalla. NCC:llä panostamme työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen monin eri tavoin. Reilut ja toisen työtä arvostavat työkaverit ovat yrityskulttuurimme vahva perusta.

Tule mukaan!
Lisätietoa tehtävästä antaa yksikön johtaja Jukka Mäkitalo p. 040 336 1485 (Korjaus- ja elinkaaripalvelut). Hae heti tai viimeistään 28.2. mennessä.


Hae paikkaa

Yhteystiedot: