Työnjohtajia

Haluatko mukaan huippuluokan sairaalahankkeeseen? Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan allianssiin, jossa rakennamme lasten- ja naistensairaalaa Ouluun. Jos koet olevasi tarkka ja vastuullinen rakentamisen ammattilainen, hae ihmeessä tiimiin! 

Haemme työnjohtajia Oulun talousalueen lasten ja naisten sairaalan rakennushankkeeseen. Lasten ja Naisten sairaala on ensimmäinen osahanke OYS 2030 uudistamisohjelmassa. Hankkeen rakennusaika on 7/2018 – 12/2021.

Työnjohtajan työ on itsenäistä, uudistuvaa sekä monipuolista. Vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista, kuten niiden työteknisestä etenemisestä aikataulun, budjetin sekä suunnitelmien ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi vastaat omien vastuualueiden tehtävien työturvallisesta suorittamisesta ja työntekijöiden jämäkästä johtamisesta. Työskentelet vastaavan työnjohtajan alaisuudessa. 

TOIVOMME SINULTA

soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työmaakokemusta sekä kustannus- ja laatutietoista työskentelyotetta. Toivomme lisäksi itsenäistä ja jämäkkää suhtautumista työn valvontaan ja ohjaamiseen sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja innokkuutta kohdata muuttuvan rakennusalan haasteet. Jos sinulla on aimo annos oikeaa asennetta ja ehtymätön halu oppia uutta, olet etsimämme henkilö. 

TARJOAMME

mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisessa ja haastavassa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä liiketoiminnallisten vaatimusten saavuttamisen. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä, kuten mm. hyödyntämällä 3D-malleja tuotannon tukena.  

HAE 

8.2. mennessä. Hakeminen on järjestelmässämme on helppoa ja nopeaa! Muistathan lisätä myös palkkatoiveesi.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Mika Sipola
Projektipäällikkö
050 5492757
mika.sipola@ncc.fi